Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Viscount Chorum S50 Zwart Luxe

viscount Chorum 50 zwart in luxe eiken uitvoering, Geleverd met 30-Tonig Flat pedaal en bank. ( Radiaal pedaal Optie ) Garantie 5 jaar. gratis levering
Normale prijs € 6.750,00 Speciale prijs € 5.990,00
Vergelijken

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

SKU
VDM_0023498

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Viscount Chorum S50 Deluxe Zwart


De Viscount Chorum 50, met zijn 2 klavieren, 41 stemmen en gemakkelijke schakelregisters, biedt u alles binnen handbereik om de nieuwste gesampelde geluid technologie te ervaren die beschikbaar is in een digitaal orgel. Het uitstekende geluid en hedendaags fraaie meubel maakt dit authentiek Viscount orgel een opmerkelijk en toch betaalbaar instrument. Wanneer u kwaliteitsbewust kerk- of amateur organist bent met een beperkt budget, de Chorum range is onovertrefbaar.

 

De Chorum 50 is een 2-klaviers orgel met 30-tonig pedaal, 38 registers en 3 registers met orkeststemmen. Het orgel is voorzien van een mooi en hoog kwaliteit meubel met afsluitbare roldeksel. Het is het ideale instrument voor de gevorderde organist of kerkorganist met beperkt budget.

Viscount's Chorum range beschikt over een zelf en nieuw ontworpen ARTEM technologie (Advanced Real TEchnology Music), een krachtige sampling sound generator die in staat is getrouw het authentieke geluid en prestaties van de traditionele orgel te reproduceren en te evenaren. Dit unieke platform reproduceert pijporgel klanken van 's werelds belangrijkste orgelbouwers. U kunt eenvoudig kiezen uit verschillende orgelstijlen, maak uw eigen voorkeur audio-omgeving door middel van kamer modellering en het beste van al; bouw je eigen stemmen lijst dat past bij uw eigen persoonlijke smaak en eisen..

De orgel instellingen zijn gemakkelijk bereikbaar, te wijzigen en op te slaan door middel van de verbeterde grafische weergave aan de voorkant. Simpel gezegd, bij het overwegen van gesampelde klank technologie is geen beter orgel voor dit geld verkrijgbaar, dan wat je krijgt in de Viscount Chorum 50.

Alternatieven

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 9.600,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 14.000,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 9.200,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 15.995,00

Accessoires

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 525,00
Klantenreviews

Populaire reviews

geen reviews