BOSS FV-30H

BOSS FV-30H

Special Price € 95,00 Regular Price € 115,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0015221

De BOSS FV-30H en BOSS FV-30L zijn compacte volumepedalen met een geweldig nieuw design. Ze werden speciaal ontwikkeld om ruimte te besparen in je pedaalbord, terwijl ze de vertrouwde BOSS-standaard behouden op vlak van klankkwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze pedalen zijn honderd procent professioneel, zitten in een gegoten aluminium die-cast-behuizing én beschikken over een vloeiende schakelmechaniek die subtiele volumeveranderingen ondersteunt. Dankzij hun kleine afmetingen vormen de FV-30H en FV-30L een groot voordeel voor rondtrekkende muzikanten en optredende spelers, die hun (vrije) pedaalbord-ruimte wensen te maximaliseren.

AZoals bij andere modellen binnen de FV-reeks, staan er twee pedaalversie klaar. Zo kun je, afhankelijk van de toepassing/gelegenheid, het voor jou best passende type kiezen:

FV-30H: een pedaal met hoge impedantie (met een uitgang specifiek voor tuners) die optimaal is om rechtstreeks met een elektrische gitaar of bas verbinding te maken.

FV-30L: een pedaal met lage impedantie, uitgerust met een stereo-input/ouptut voor bepaalde effectpedalen, keyboards en andere digitale instrumenten

  • Ruimtebesparende volumepedalen in een stevige aluminium die-cast-behuizing
  • Zijdezachte feel met vloeiende schakelmechaniek voor maximale controle
  • Tuner out-jack (FV-30H)
  • Stereo-input en -output (FV-30L)
  • FV-30H voor directe connectie met materiaal met een hoge impedantie, zoals elektrische gitaren
  • FV-30L voor materiaal met een lage impedantie, zoals synthesizers en effectpedalen

Meer informatie

Meer informatie
MerkBOSS