Timmermans Teunmeubelen
Banjos

Banjos

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Banjo kopen online bij Van de Moer Instruments

Een banjo is een snaarinstrument met stalen snaren en fretten waarvan de kam op een strak gespannen vel rust. Dat zorgt voor het typerende, karakteristieke geluid waardoor je onmiddellijk een banjo herkent. Banjo’s zijn er in verschillende soorten, maten en stemmingen. Wist je dat er maar liefst 7 verschillende banjosoorten zijn? Enkele voorbeelden zijn: mandolinebanjo, tenorbanjo en gitaarbanjo. Een banjo kopen online? Kom langs bij Van de Moer Instruments!

Instrumenten voor elke muzikant

Bij Van de Moer vind je instrumenten en accessoires voor iedere muzikant. Naast banjo’s hebben we uiteraard nog vele andere snaarinstrumenten zoals akoestische gitaren en basgitaren maar zeker ook iets wat minder bekende snaarinstrumenten zoals resonators bijvoorbeeld. Ben je niet op zoek naar snaarinstrumenten? Geen probleem! Naast snaarinstrumenten hebben we een ruim aanbod aan toetsinstrumenten, drums, blaasinstrumenten en zo veel meer.

De beste service vind je bij Van de Moer Instruments

Word jij de volgende 'jo met de banjo'? Kom dan vandaag nog langs in een van onze vier winkels of neem een kijkje op onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste promo’s en weetjes? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Bij Van de Moer is de klant steeds koning. Je bent er méér dan alleen een klantnummer! Heb je nog vragen? Dan kun je altijd rekenen op onze jarenlange kennis, ervaring en expertise. Tot binnenkort!