Casio Privia PX-S7000 HM Piano

Casio Privia PX-S7000 HM Piano

The New Apex of Design and Sound
Special Price € 2.335,00 Regular Price € 2.750,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0044593
Volledig geïntegreerd ontwerp met strakke, eenvoudige lijnen dat er vanuit elke hoek geweldig uitziet.
Verkrijgbaar in drie kleurvariaties: Harmonious Mustard, zwart en wit. Ontworpen om naadloos in elke interieurstijl te passen.
De nieuwe Spatial Sound System-technologie maakt gebruik van vier individueel aangestuurde full-range luidsprekers die zijn gehuisvest in een stijve structuur gemaakt van een hout/hars-composietmateriaal.
De Piano Position-functie optimaliseert de akoestiek, afhankelijk van waar de digitale piano zich bevindt (standaard, muur, midden, tafel).
Verbluffend authentieke akoestische vleugelklanken dankzij Casio's unieke Multi-Dimensional Morphing AiR-geluidsbron.
Bevat een groep zorgvuldig vervaardigde akoestische piano- en elektrische pianoklanken zoals te horen op specifieke bekende hitnummers.
Smart Hybrid Hammer Action Keyboard combineert een geavanceerd fysiek toetsenbordmechanisme met digitale besturingstechnologie voor een zeer expressieve speelbaarheid.
Voelbare pedalen van hoge kwaliteit benaderen het gevoel van een akoestische vleugelpiano.
Standaard telefoon MIC IN-aansluiting (TS-telefoon) met speciale MIC VOLUME-knop om een microfoon aan te sluiten die kan worden gebruikt met verschillende stemversterkende microfooneffecten.
Sluit de meegeleverde Wireless MIDI & Audio Adapter (WU-BT10) aan en luister naar muziek via Bluetooth® Audio vanaf uw smartphone of tablet via het PX-S7000 luidsprekersysteem.
LED-verlichtingsdisplay op het bovenpaneel vormt een aanvulling op de stijl van het afspelen van muziek.
In hoogte verstelbare pianokruk gemaakt in samenwerking met het merk CRASH GATE van Seki Furniture. De kruk is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout en is zowel functioneel als een prachtig ontworpen meubelstuk (apart verkrijgbaar).
CASIO MUSIC SPACE-app voor smartphone en tablet om het leren en spelen van muziek nog leuker te maken.

Meer informatie

Meer informatie
MerkCasio