BOSS VE-500 Vocal Performer - Gitaareffect

BOSS VE-500 Vocal Performer - Gitaareffect

Artikelnr.: 20057
De BOSS VE-500 Vocal Performer biedt alles wat je nodig hebt om op het podium met indrukwekkende vocale harmonieën en effecten uit te pakken. Of je nu zanger, gitarist, bassist of toetsenist bent, de BOSS VE-500 is de meest gebruiksvriendelijke en complete vocal effectenprocessor die er is.
€ 425,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Boss VE-500 Vocal Performer

De Boss VE-500 Vocal Performer biedt alles wat je nodig hebt om op het podium met indrukwekkende vocale harmonieën en effecten uit te pakken. Of je nu zanger, gitarist, bassist of toetsenist bent, de Boss VE-500 is de meest gebruiksvriendelijke en complete vocal effectenprocessor die er is.

Met de Boss VE-500 kan je je stem luider of zachter maken, scherper of doffer, je kan ook extreme effecten op je stem toepassen zoals je nu vaker op de radio hoort. Naast je stem zuiverder maken met de ENHANCE functie (compressor, De-esser en EQ), kan je kleur toevoegen met de 4 verschillende FX-generatoren. Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Tremolo, Distortion, Radio, Ring Mod, Slicer, Filtering en veel meer. The sky is the limit. Voor de Bon Iver fans onder jullie: ook een stevige Pitch Correction Engine is aanwezig. Hij kan zowel zacht je stem zuiverder maken of je laten klinken als Kanye.

Ook harmoniën toevoegen aan je stem is maar met één druk op de knop en met de vernieuwde Pitch Engine zijn ze ook nog eens haarscherp.Sluit je ook nog eens een gitaar of keyboard aan op de Boss VE-500 dan zijn de harmoniën altijd gebaseerd op wat je speelt. Ten slotte is er een ook een vocoder aanwezig die via MIDI aangestuurd kan worden.

Ook voor de moderne muziekant is deze Vocal Performer interessant. Je kan MIDI laten doorsturen via een DAW of MIDI keyboard naar de Boss VE-500 om realtime harmoniën te triggeren. Perfect voor een band die live met Ableton en backing tracks werkt.

Je kan een totaal van 99 patches opslaan, die je via de Editor op PC of MAC gemakkelijk kan tweaken. Live kan je gebruik maken van de drie paramater knoppen om bepaalde effecten aan of uit te zetten. Uitgebreidere controle is zoals eerder vermeld ook perfect mogelijk via MIDI, MIDI keyboards of Expressie pedalen.

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij een van onze winkels.