BOSS MO-2 - Gitaareffect

BOSS MO-2 - Gitaareffect

Artikelnr.: 2388
MO-2 Multi Overtone
Special Price € 107,00 Regular Price € 129,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
 
Dankzij de Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) kan de MO-2 Multi Overtone op basis van de boventonen van je gitaarsignaal klanken opwekken, die je nog nooit gehoord hebt.

Nieuw soort BOSS-pedaal met innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie, die op een speciaal ontwikkelde DSP berust.
Indrukwekkend volle sound, die letterlijk meer uit je gitaarsignaal haalt.
Geschikt voor “cleane” en vervormde gitaarsignalen en zelfs basgitaar.
Reageert accuraat op wijzigingen van het volume en de dynamiek van je spel.
Drie verschillende modes, enorme sound-beïnvloedingsmogelijkheden via intuïtieve bedieningsorganen.
Mono- of stereo-uitgangssignaal.
Multi-Dimensional Processing voor een sublieme sound
De innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) analyseert meerdere dimensies van de binnenkomende signalen en past het effect in functie daarvan aan. Het grootste voordeel van de MDP-technologie is de dynamische respons op het ingangssignaal en de daarmee gepaard gaande “frisse” sounds met een tot nu toe ongehoorde expressie.

MO-2: een expressieve nieuwe sound
De MO-2 genereert ongelooflijk gevarieerde en expressieve sounds, die alleen dankzij de MDP-technologie mogelijk zijn. Het uitgangspunt hiervoor wordt gevormd door de boventoonstructuur van het gitaarsignaal, die de MO-2 tot frisse en vette sounds “kneedt”. Er zijn drie verschillende modes voor de bewerking. Daarnaast beschik je over een DETUNE-regelaar waarmee je moeiteloos te gekke modulatie-effecten verkrijgt. Met dit effect creëer je alles tussen sprankelende resonanties van “toegevoegde snaren” tot geluiden, die op een orgel of synthesizer lijken. En alle sounds staan dan nog helemaal in functie van je dynamiek!

Meer informatie

Meer informatie
MerkBOSS