BOSS Acoustic Singer Live Akoestische versterker - Gitaarversterker

BOSS Acoustic Singer Live Akoestische versterker - Gitaarversterker

Boss Acoustic Singer Live. Akoestische versterker voor akoestische gitaren en zang, met ingebouwde effecten. De live partner voor akoestische muzikanten.
Special Price € 499,00 Regular Price € 549,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0018319

BOSS Acoustic Singer Live Akoestische versterker - Gitaarversterker

Boss Acoustic Singer Live

 

De Boss Acoustic Singer Live is een akoestische podiumversterker van een uitzonderlijk niveau qua sound, mogelijkheden en prestaties.

Geluid

Iedere akoestische gitarist kent het probleem: je hebt een akoestische gitaar met een volle, levendige klank, maar eenmaal ingeplugd lijkt je geluid afgevlakt en levenloos. De Boss Acoustic Singer Live maakt hier komaf mee. De ingenieurs bij Boss hebben alles in het werk gesteld om jouw akoestische gitaar zo naturel en driedimensionaal als mogelijk te laten klinken. De speciaal daartoe ontwikkelde woofer en tweeter zorgen voor dat rijke, natuurlijk diffuse geluid, dat het hele podium zal vullen. Bovendien rekent de unieke constructie af met ongewenste resonanties en zorgt de tilt-back mogelijkheid voor een maximale klankprojectie. Maar dat is nog niet alles: het gitaarkanaal van de Boss Acoustic Singer heeft de functie ‘Acoustic Resonance’, een tool speciaal ontwikkeld om het soms wat steriele geluid van een piëzo leven in te blazen. Voeg daarbij nog de smaakvolle ingebouwde chorus en reverb en je hebt in no-time een duik van een geluid!

Ook voor zangers

Als alles-in-één oplossing voor singer-songwriters heeft de Boss Acoustic Singer ook een specifiek microfoonkanaal. Deze heeft fantoomvoeding waardoor ook studiomicrofoons probleemloos kunnen worden ingezet. Naast EQ, een faseschakelaar en een anti-feedback notch kan je met enkele delays of reverbs je zang verder kleuren. Als je de Acoustic Pro niet gebruikt als zangversterker kan je het microfoonkanaal ook gebruiken om je gitaar uit te versterken met een microfoon. Op die manier kan je je piezo-signaal gaan combineren met een microfoonsignaal, en heb je de volledige controle over jouw sound.


Live Harmonie en looper


De vocal-harmony functie van de Boss Acoustic Singer is ook een geweldige functie die je ongetwijfeld zal inspireren. Met deze feature kan je live harmonieën genereren zonder aan de slag te gaan met ingewikkelde set-ups: de vocal-harmony analyseert wat jij speelt op de gitaar en gebruikt deze info om, in real-time, de juiste meerstemmigheid weer te geven. Daarnaast kan je je gitaar ook een extra boost geven met de unison setting, die het geluid van je gitaar verdubbelt. De Boss Acoustic Singer beschikt daarnaast over een ingebouwde looper, die je in staat stelt om live backing op te bouwen.

De Boss Acoustic Singer: jouw partner op het podium en daarbuiten!

Meer informatie

Meer informatie
MerkBOSS

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BOSS Acoustic Singer Live Akoestische versterker - Gitaarversterker
Uw waardering