Geen compromissen meer met de Fender Tone Master Pro

Geen compromissen meer met de Fender Tone Master Pro
Laden...
Geen compromissen meer met de Fender Tone Master Pro

Geen compromissen meer met de Fender Tone Master Pro

Hou je vast, want van deze ga je omver geblazen worden: Fender heeft een all-in-one workstation voor gitaristen gelanceerd! Maak hier kennis met de Fender Tone Master Pro.

Een multi-effect gitaarworkstation

De Tone Master Pro is de eerste compromisloze multi-effect workstation dat beschikt over de verbluffende geluidskwaliteit waar de Tone Master-serie om bekend staat. Door een krachtige en intuïtieve interface en de meest uitgebreide I/O-array te combineren, is de Tone Master Pro de best klinkende, krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken gitaarprocessor.

De kenmerken van de Tone Master Pro

Wat heeft deze krachtpatser nu allemaal huis? Kijk even mee, we zullen je niet echt moeten overtuigen denken we:

Kleuren touchscreen

Hij heeft een groot, helder en full-color touch display dat gemakkelijk af te lezen is voor eenvoudige navigatie en snelle bewerking van elke parameter.

Scribble Strips & Footswitch Encoders

Elke voetschakelaar heeft een speciaal LCD-scherm en een geïntegreerde draaiknop om direct de functie te zien en je parameters aan te passen.

6000 Factory Impulse Response Cabs

De Tone Master Pro beschikt over nauwkeurige emulaties van speaker cabinets die zijn opgenomen met een verzameling klassieke studiomicrofoons en kunnen worden gecombineerd met elke versterker voor eindeloze sonische mogelijkheden.

4 Externe Effect Loops

Daarnaast heeft hij twee fuzz-friendly analoge loops plus twee volledige te routen loops om je favoriete rack- of pedaaleffecten te integreren voor extra flexibiliteit.

Tone Master Pro Control App

Bewerk, bewaar en deel presets op afstand vanaf je laptop en blader door een enorme verzameling presets die zijn gemaakt door andere gebruikers en Fender artiesten.

60 Seconden Stereo Looper

Met tot 60 seconden stereo-opnametijd is de looper de perfecte creatieveling voor je en kan hij ook dienen om mee te oefenen.

De kracht van de Tone Master Pro

Deze Tone Master Pro bevat meer dan 100 van ’s werelds populairste versterkers en effecten, waaronder alle klassieke Tone Master Fender-modellen, het eerste officieel gelicentieerde EVH 5150 III Stealth-model en andere klassiekers waar je niet zonder kunt en die allemaal perfect zijn nagemaakt met behulp van hun eigen Tone Master Modeling-proces. De lichtgewicht, robuuste en podiumvriendelijke vorm van de Tone Master Pro is even mooi als functioneel. Met een full-color touchscreen, verbluffende graphics en een intuïtieve gebruikersinterface was het nog nooit zo eenvoudig en inspirerend om de perfecte toon in te stellen.

Maak presets, pas je footswitch-toewijzingen aan en combineer ze tot songs. Organiseer ze eenvoudig in setlists. Met de 10 speciaal ontworpen voetschakelaar-encoders van de Tone Master Pro wordt bewerken een fluitje van een cent. Je hebt direct toegang tot al je presets en parameters en kan aanpassingen maken zoals je dat op het echte werk zou doen. Maak verbinding met onze Tone Master Pro Control app via USB voor het maken, bewerken en delen van je eigen presets of voor het beluisteren en downloaden van duizenden klanken gemaakt door Fender’s gemeenschap van spelers en artiesten.

Meer weten?

In een steeds evoluerende gitaarwereld is het haast niet meer bij te houden met welke innovatieve creaties de fabrikanten altijd maar blijven komen. Kom gerust eens langs in één van onze acht winkels, dan praten we je bij. En dan kan je meteen deze geweldige Fender Tone Master Pro eens uitproberen. Hij is netjes uitgedost en staat voor je klaar. Wees welkom bij Van de Moer Instruments!