Alhambra Z Nature Klassieke Gitaar

Alhambra Z Nature Klassieke Gitaar

Artikelnr.: 13378
De Alhambra Z Nature, met zijn solide cederen bovenblad en sapele zij- en achterkant, is een eenvoudig meesterwerk dat de pure klank van de natuur omarmt, compleet met een rustieke afwerking en een handige draagtas.
€ 325,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
De Alhambra Z Nature: Een Gitaar met Natuurlijke Klasse!

In een wereld vol gitaarvirtuozen en muzikale meesterwerken, komt de Alhambra Z Nature als een verfrissende bries. Deze gitaar, gemaakt voor degenen die de klank van de natuur willen omarmen, straalt met zijn solide cederen bovenblad en sapele zij- en achterkant als een muzikaal juweel.

De Z Nature heeft geen poespas nodig; zijn eenvoud siert hem. Met een mensuur van 650 mm en een breedte van de topkam van 52 mm, voelt deze gitaar als een natuurlijke uitbreiding van je muzikale zelf. Het halsbeen voegt een vleugje authenticiteit toe, terwijl het open-pore afwerking zijn rustieke aantrekkingskracht accentueert.

Maar laten we niet vergeten wat er echt toe doet: de klank. De solide cederen top brengt een warmte en diepte voort die je recht in het hart van de muziek trekt. De sapele zij- en achterkant voegen een gebalanceerde toon en projectie toe, terwijl het rozehouten fretboard en de brug zorgen voor een soepele en responsieve bespeelbaarheid.

Van intieme jamsessies bij het kampvuur tot het betoveren van een publiek op het podium, de Alhambra Z Nature is jouw partner in muzikale ontdekkingen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze natuurlijke schoonheid geleverd met een handige draagtas - want waar de muziek je ook brengt, de Z Nature is er om je te begeleiden.

Dus waar wacht je nog op? Pak de Alhambra Z Nature en laat de muziek van de natuur door je vingers stromen. Want in een wereld vol geluiden, is er altijd ruimte voor de pure, ongerepte tonen van de natuur.
Alhambra Z-Nature Voordeelbundel 1

Meer informatie

Meer informatie
MerkAlhambra