Vox AC30C2 - Gitaarversterker

Vox AC30C2 - Gitaarversterker

Artikelnr.: 171
VOX AC30 C2 gitaarversterker. De klassieker uit de 60's! Topboost en normal-kanaal, twee geweldige Celestion Greenback Speakers. Onvervalst legendarische buizenamp. PROMO enkel geldig op aanwezige voorraad.
€ 1.099,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Vox AC30C2

De Vox AC30C2 werd reeds ontwikkeld in 1958 en werd door de jaren heen een echte legende. Het Britse JMI ontwikkelde eerst de AC15, een versterker met de helft van het vermogen van de AC30 en met maar één speaker. Omdat het vermogen net iets te kort kwam om in een band te gebruiken werd de AC30 boven de doopfont gehouden. Een stevige versterker met voldoende vermogen voor in elke bandsituatie en met twee speakers. De typische look van Vox, met het ruitvormig patroon werd gschiedenis met bands als  The Beatles, Brian May van Queen, U2 en The Shadows. Door dejaren heen verschenen ook nog andere versies van de Vox gitaarversterker, zoals de AC50 en de AC100.

Vox AC30C2 specificaties

De AC30 is uiteraard de ideale versterker voor de klassieke Britse sound, maar je kan er vele kanten mee uit. Hij heeft 'normal' kanalen, voor wie het graag clean heeft, en 'topboost' kanalen voor wie dat kleine randje oversturing wel kan smaken. Met de volume- en tone knoppen, die onafhankelijk van de kanalen werken kan je bijsturen naar smaak. De versterker heeft tevens een effect loop met true bypass voor al je effecten. De celestion greenback g12m speakers dragen bij aan het typische geluid. De Vox AC30 is ook te krijgen met de blue alnico speakers.

Vox versterkers bij Van de Moer Instruments

Van de Moer Instruments heeft muziekwinkels in Aalst, Borsbeek en Geraardsbergen. Naast gitaarversterkers van Vox vind je er ook Marshall, Fender, Roland, Orange,... In onze winkels ben je steeds welkom om in een vrije sfeer alle versterkers te komen uitproberen. Het deskundige advies van onze gitaarspecialisten krijg je er gratis bovenop!

 

 

Alternatieven
Marshall SC20C Combo 20W Studio Classic
Marshall SC20C Combo 20W Studio Classic
Special Price € 873,00 Regular Price € 1.087,60

Meer informatie

Meer informatie
MerkVox