Viscount Legend '70s Artist Stage Piano

Viscount Legend '70s Artist Stage Piano

Artikelnr.: 21751
Viscount Legend serie van een elektrische stagepiano met 88 toetsen en 3 moduleslots.
Special Price € 1.736,00 Regular Price € 2.099,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Viscount Legend '70s Artist Stage Piano

Op NAMM 2020 kondigde Viscount een nieuwe elektrische piano aan. Na het succes van het Viscount Legend Stage Orgel, is het de beurt aan een elektrische piano. Dit onder de naam Legend '70s. 

De Viscount Legend '70s Stage Piano ziet er uit als een lichtere versie van de Fender Rhodes elektrische piano. En heel bijzoner is dat dit instrument modulair is. Er zijn een aantal lege module slots waarmee je het toestel kan uitbreiden. Bij de aankoop van een Viscount Legend '70s krijg je twee reeds geïnstalleerde modules: elektrische piano en sound collection. Deze Sound Collection module bestaat uit pads, strings, brass, keyboard, orgel, gitaar, bell, en andere samples. 

Voorlopig verdeelt Viscount nog drie andere modules: ééntje voor akoestische piano's, clavinet en een laatste external control module. De External control module dient om de Viscount Legend '70s te gebruiken als masterkeyboard. Je kan dus je computer of hardware synths aansluiten met behulp van deze module. We verwachten dat er binnenkort meer modules zullen volgen. 

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=_wKg1E7Uz4g[/YT]

Meer informatie

Meer informatie
MerkViscount