Roland JUPITER-XM

Roland JUPITER-XM

Artikelnr.: 21220
De nieuwe draagbare en draadloze synth van Roland voor liefhebbers van de klassieke analoge synths van de jaren 80.
€ 1.546,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Roland Jupiter Xm

Bij elke toetsenist klinkt de naam JUPITER wel bekend in de oren. Het is een analoge synth die eind de jaren 70 ontzettend populair werd en Roland marktleider maakte van analoge synths in de jaren 80. 

Verschillende klassiekers in één metalen behuizing
De Jupiter Xm is een nieuw broertje van de oude Jupiter reeks. De zelfde klassieke sound in een metalen behuizing, maar dit maal volgepompt met extra mogelijkheden. Zo zijn er functies geleend van de System 8 en kan je met deze synthesizer ook klankmodules oproepen van andere legendarische synths zoals de Juno 106, SH101, de JX-8P en meer. 

Sequencing and layering
Net zoals de Roland JD-XI heb je hier ook verschillende parts. Dat zijn er vier voor synths en eentje voor drums (707, 808, 909). Je kan zo hele nummers sequencen of de verschillende synth parts op elkaar stapelen om gigantische klinkend synth pads te creëren zoals te horen was in de legendarische Jupiter 8. 

Draadloos plezier
Opmerkelijk kan je de Jupiter Xm draadloos gebruken. Je kan uren jammen op batterijen op de interne speakers, of zelfs via Bluetooth het geluid naar een draadloze speaker sturen. Ook is er Bluetooth MIDI aanwezig, voor moest je soft-synths willen blenden met de interne klanken van de Jupiter Xm. Een ontzettend draagbaar instrument, met 37 slim keys. Een nieuw klavier van Roland, met iets kleinere toetsen, met een zeer aangenaam en degelijke touché. 


Meer informatie

Meer informatie
MerkRoland