Fender Blues Junior IV Black Lampenversterker - Gitaarversterker

Fender Blues Junior IV Black Lampenversterker - Gitaarversterker

Artikelnr.: 19623
Fender Blues Junior IV Black lampenversterker. Vernieuwde versie van de klassieker. Nieuwe reverb en aangepast volumecircuit voor nog meer transparantie. Foto's van winkelmodel.
Special Price € 705,00 Regular Price € 829,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Fender Blues Junior IV Black Lampenversterker - Gitaarversterker

Fender Blues Junior IV Black lampenversterker

De Blues Junior is één van 's werelds meest geliefde buizenversterkers. Nu is er de vernieuwde Fender Blues Junior IV Black lampenversterker. Een winnend concept verander je niet snel, maar deze kreeg toch een aantal opvallende vernieuwingen mee, zonder te raken aan de aard van het beestje. Zo kreeg de voorversterker een nieuw circuit. Deze levert nu nog meer articulatie en vooral transparantie op, ook als je hem heel hard laat oversturen. De reverb werd ook aangepakt voor een nog meer ruimtelijk en sferisch effect, zonder je toon aan te tasten. Esthetisch is de verandering subtiel: zo kreeg deze Fender Blues Junior IV Black een lichtjes 'verouderde' look mee door de vintage aandoende luidsprekerdoek.

De Blues Junior blijft natuurlijk zijn klassieke eigenschappen behouden: zo heeft hij nog steeds 15W aan vermogen (volledig lampen) en Celestion 12" speakers. Bijgeleverd zit een footswitch voor de 'fat switch', waarmee je het middengebied een beetje oppompt en meer dikte aan je sound toevoegt.

Fender Versterkers bij Van de Moer Instruments

Bij Van de Moer kan je steeds een ruim assortiment aan Fender versterkers bekijken, testen en aanschaffen. Als A-dealer van Fender kan je er ook steeds alle modellen aanvragen en alle mogelijke vragen stellen over het merk. Naast Fender vind je er ook amps van Orange, Boss, Roland, Line 6, Vox, Marshall,... Reeds vragen? Neem dan zeker contact!

Meer informatie

Meer informatie
MerkFender