Ontdek de Nieuwe Celviano Piano's van Casio: Traditionele Klasse, Moderne Innovatie

Ontdek de Nieuwe Celviano Piano's van Casio: Traditionele Klasse, Moderne Innovatie
Laden...
Ontdek de Nieuwe Celviano Piano's van Casio: Traditionele Klasse, Moderne Innovatie

 

CASIO VOEGT 3 NIEUWE PIANO'S TOE AAN DE CELVANIO SERIE

Casio, een pionier in de wereld van digitale piano's, heeft onlangs een opwindende toevoeging aangekondigd aan hun bekroonde Celviano-serie: de AP-750 digitale piano, een meesterwerk dat traditie en innovatie herdefinieert. Onder het motto "Traditie en Innovatie opnieuw gedefinieerd" presenteert CASIO de AP-750 digitale piano, het nieuwe topmodel in de Celviano-serie. Uitgerust met het nieuw ontwikkelde Grandphonic-geluidssysteem, het Smart Hybrid Hammer Action-toetsenbord (Celviano Edition) en ultramoderne functies zoals de Visual Information Bar, biedt de toevoeging van CASIO aan het digitale pianoportfolio een enorme hoeveelheid innovatie in het middensegment van de prijsklasse.

Naast de drie wereldberoemde pianogeluiden Berlin, Hamburg en Vienna, zorgen andere pianogeluiden genaamd Classical Piano Repertoire voor een geweldig geluid, waarvan de esthetiek speciaal is afgestemd op het klassieke repertoire van geselecteerde muzikale tijdperken.

Naast het vlaggenschip van Celviano, de AP-750, brengt CASIO nog twee nieuwe Celviano-modellen uit, de AP-550 en de AP-S450 (S voor "slank"), die worden gepresenteerd in een bijzonder compacte behuizing. De AP-750 is verkrijgbaar in elegant zwart, de modellen AP-550 en AP-S450 zijn elk verkrijgbaar in zwart, bruin en wit.

 

GRAND PIANO SOUND OM VERLIEFD OP TE WORDEN

De Celviano AP-750 integreert de hoogwaardige AiR Grand Sound Source, die ook wordt gebruikt in het vlaggenschip CELVIANO Grand Hybrid-serie. Dit omvat de geluiden van drie wereldberoemde concertvleugels: Berlin Grand, Hamburg Grand en Vienna Grand. Het Berlin Grand-geluid is ontwikkeld in samenwerking met C. Bechstein.

De AP-550 en AP-S450 bevatten ook twee hoogwaardige vleugelgeluiden die afkomstig zijn van de Multi-Dimensionale Morphing AiR Sound Source.

De AP-750 beschikt over het innovatieve Grandphonic Sound System, een nieuw 4-kanaals systeem met 8 luidsprekers. Door de resonanties van een vleugel en de verfijnde verdeling van de geluidselementen nauwkeurig te reproduceren, wordt een natuurlijke geluidsindruk bereikt. De unieke akoestische constructie van CASIO zorgt ervoor dat het geluid door het hele instrument wordt geleid, waardoor de resonante tonen kenmerkend voor een vleugel worden geproduceerd. In plaats van alleen het geluid uit de luidsprekers te horen, voelt u de subtiele boventonen en de breedte van het geluid alsof de vleugel voor u staat. De AP-550 is uitgerust met een 2-kanaals versterkersysteem met 4 luidsprekers en beschikt over een verfijnd ontwerp om een natuurlijke geluidsverspreiding te garanderen. Zowel de AP-750 als de AP-550 hebben een uniek Casio-ontwerp waarmee het bovenste deksel van de piano kan worden geopend, wat resulteert in een indrukwekkend helder, ruimtelijk geluid dat doet denken aan het openen van het grote deksel van een vleugel. De slanke AP-S450, die ook is uitgerust met een 2-kanaals versterkersysteem met 4 luidsprekers, heeft twee hoofdluidsprekers die naar boven zijn gericht voor een authentiek krachtig geluid.

 

SLIMME HYBRIDE HAMERACTIE - CELVANIO EDITIE

Het populaire en geavanceerde Smart Hybrid Hammer Action-toetsenbord is geoptimaliseerd voor de nieuwe CELVIANO-modellen. Dit houten hybride toetsenbord houdt rekening met de belangrijkste kenmerken van hoogwaardige vleugeltoetsen en combineert fysieke mechanismen die gebruikmaken van het gewicht van hamers met geavanceerde digitale technologie die het gevoel en de klankrespons voor elke toets regelt. Deze innovatie maakt expressieve uitvoeringen mogelijk die authentiek reageren op de emoties van de pianist en kunnen worden aangepast aan verschillende speeltechnieken, net als een vleugel. Bovendien is de stabiliteit van de toetsenbordactie verbeterd om de subtiele nuances van geavanceerde klassieke pianostukken te accommoderen.

 

AP-750 IN HET MIDDEL VAN GELUID

Het nieuw ontwikkelde vierkanaals ruimtelijke Grandphonic Sound System met 8 luidsprekers levert een uitstekend ruimtelijk geluidsbeeld. Bovendien kan het bovenste pianodeksel worden geopend voor geluidsmodificaties zoals bij een akoestisch instrument.

De Visual Information Bar biedt informatie over de snelheid en kan worden gebruikt als metronoom of voor verdere uitvoeringscontrole.

Met de timbre-collectie van het klassieke pianorepertoire kunt u pianogeluiden uit verschillende tijdperken uitproberen. Deze geluiden zijn zorgvuldig ontwikkeld door de kenmerken van verschillende stijlen van klassieke pianostukken te analyseren en stellen u in staat de veelzijdigheid van deze instrumenten te ervaren.

De Instant Replayer-functie stelt u in staat een continue opname te maken van uw eigen spel. De uitvoering kan in realtime worden opgenomen gedurende maximaal 270 seconden en als de opnametijd wordt overschreden, wordt de vorige opname automatisch overschreven. Perfect voor het analyseren van oefenvoortgang.

De Scene-functie stelt u in staat toegang te krijgen tot 10 vooraf ingestelde tonen en ook nog eens 10 aangepaste geluidsinstellingen op te slaan.

Bluetooth®-connectiviteit: met de meegeleverde draadloze MIDI- en audiodapter WU-BT10 kunt u profiteren van Bluetooth®-audiocommunicatie en MIDI-gegevenscommunicatie tussen uw smartphone of tablet en het instrument.

De AP-750 is ontwikkeld in samenwerking met C. Bechstein.

 

AP-550 - KLASSIEK & MODERN GECOMBINEERD

Het tweekanaals 4-luidsprekersysteem van de AP-550 levert een gebalanceerd en harmonieus geluid. Het bovenste pianodeksel kan worden geopend voor geluidsmodificaties zoals bij een akoestisch instrument.

De Visual Information Bar biedt snelheidsinformatie en kan worden gebruikt als metronoom of voor verdere uitvoeringscontrole.

De Instant Replayer-functie stelt u in staat een continue opname te maken van uw eigen spel. De uitvoering kan in realtime worden opgenomen gedurende maximaal 270 seconden en als de opnametijd wordt overschreden, wordt de vorige opname automatisch overschreven. Perfect voor het analyseren van oefenvoortgang.

Bluetooth®-connectiviteit: met de meegeleverde draadloze MIDI- en audio adapter WU-BT10 kunt u profiteren van Bluetooth®-audiocommunicatie en MIDI-gegevenscommunicatie tussen uw smartphone of tablet en het instrument.

 

AP-S450 - COMPACT, ELEGANT EN WELLUIDEND

De AP-S450 behoort tot de slanke serie van de nieuwe Celviano-modellen. Ondanks de compacte afmetingen hebben de instrumenten een overweldigend resonant geluid dankzij de doordachte positionering van de luidsprekers.

Het 2-kanaals versterkersysteem met 4 luidsprekers levert een indrukwekkend krachtig en authentiek geluid.

De Visual Information Bar biedt informatie over snelheid en kan worden gebruikt als metronoom of voor verdere uitvoeringscontrole.

De Instant Replayer-functie stelt u in staat een continue opname te maken van uw eigen spel. De uitvoering kan in realtime worden opgenomen gedurende maximaal 270 seconden en als de opnametijd wordt overschreden, wordt de vorige opname automatisch overschreven. Perfect voor het analyseren van oefenvoortgang.

Bluetooth®-connectiviteit: met de meegeleverde draadloze MIDI- en audiadapter WU-BT10 kunt u profiteren van Bluetooth®-audiocommunicatie en MIDI-gegevenscommunicatie tussen uw smartphone of tablet en het instrument.

Met deze nieuwe toevoegingen aan de Celviano-serie heeft Casio een nieuwe standaard gezet voor digitale piano's, waarbij traditie en innovatie samenkomen om een ongeëvenaarde muzikale ervaring te bieden. Bent u klaar om uw muzikale reis naar nieuwe hoogten te brengen? Ontdek vandaag nog de Celviano-serie van Casio.

Sinds 1980 heeft CASIO de wereld verrast met unieke en innovatieve keyboards en piano's, waardoor de technologische vooruitgang op het gebied van elektronische muziekinstrumenten mede vorm kreeg. Met een filosofie die draait om creativiteit en toewijding, belichaamt CASIO hoogwaardige muziekinstrumenten met een onwrikbare standaard voor kwaliteit.

Onze toewijding aan kwaliteit uit zich in een bijzondere belofte aan u:

Maak gebruik van onze gratis uitgebreide wettelijke garantie* van 5 jaar op onze Grand Hybrid-serie (GP-510, GP-310), Celviano AP-710-modellen, en nu ook op de CELVIANO-modellen AP-750, AP-550 en AP-S450.

 

*De wettelijke garantie wordt van 2 naar 5 jaar verlengd. De langere garantieperiode geldt voor alle modellen van de Celviano Grand Hybrid-serie (GP-510, GP-310) en Celviano AP-710-modellen die sinds 1 oktober 2019 in de Europese Economische Ruimte (EER) en Zwitserland zijn aangeschaft, en nu voor Celviano-modellen: AP-750, AP-550, AP-S450 die vanaf 1 februari 2024 in de Europese Economische Ruimte (EER) en Zwitserland zijn aangeschaft.

Om in aanmerking te komen voor de wettelijk verlengde garantie dient u een aankoopbewijs bij de desbetreffende CASIO-vakhandel in te dienen.