Markbass stelt voor: de Black Line reeks

Markbass stelt voor: de Black Line reeks
Laden...
Markbass stelt voor: de Black Line reeks

Markbass stelt voor: de Black Line reeks

Als je bassist bent, dan heb je ongetwijfeld al gehoord over Markbass. Het is een bekende fabrikant van basversterkers die tot voor kort enkel versterkers produceerde voor het midden- en hogere segment. Vandaag komt daar verandering in want ze lanceren de Black Line reeks, speciaal voor beginnende bassisten! Als je op zoek bent naar het fantastische Markbass-geluid tegen een betaalbare prijs, lees dan snel verder om er alles over te ontdekken.

Groot geluid voor een kleine prijs

Binnen de Black Line reeks zijn er twee modellen beschikbaar: de CMB101 en CMB121. Het zijn beide comboversterkers, waar alles dus in één behuizing zit - zowel de speaker als de versterker. Met deze serie brengt Markbass hoogwaardige kwaliteit en het geweldige geluid waar iedere bassist van houdt, zonder concessies te doen. Verbaas vriend en vijand met deze krachtige combo’s!

Markbass CMB101

De CMB101 Black Line, een robuuste 40W combo, is ideaal voor thuisgebruik of voor diegenen die op zoek zijn naar topgeluid en hoge kwaliteit, zoals we dat van Markbass gewend zijn. Met deze combo is dat alles nu bereikbaar voor iedere muzikant. 

Het is de eerste keer dat Markbass zich richt tot op het beginnerssegment. Toen ze begonnen, was hun belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat je iets kan kopen waar je echt van kan genieten. Bijna al hun concurrenten bouwen goedkope apparatuur zonder er rekening mee te houden dat jonge en getalenteerde spelers gefrustreerd kunnen geraken door een mindere sound. 

Bij Markbass hebben ze altijd al een groot respect gehad voor alle artiesten, van beginners tot professionals, en bovenal voor jong talent dat ernaar streeft om de volgende generatie van artiesten te worden. Ze verdienen een superieure versterker met een superieur geluid, en daarbij is deze CMB101 de beste keuze!

De eenvoudige en effectieve bedieningssectie bevat een 4-bands EQ met 2 mid-regelaars, een SCOOPED-schakelaar om de hoge tonen te versteken en een BOOST-schakelaar om mooie saturatie toe te voegen aan je geluid. 

Het versterkergedeelte heeft een hoofdtelefoonuitgang en een aux-ingang voor mediaspelers, zodat je altijd en overal kan oefenen, en telkens met een professioneel geluid. Met de ongebalanceerde preamp out kun je hem aansluiten op een mixer of PA in je repetitieruimte of bij een optreden.

Markbass CMB121

De CMB 121 Black Line is zeer breed inzetbaar dankzij zijn vermogen van 150 watt. Als je op zoek bent naar een degelijke, all-round combo waar je ook een serieuze gig mee kan spelen, dan hoef je niet verder te zoeken. 

Deze combo heeft dezelfde functies als de CMB101 wat betreft de bedieningssectie, en ook een hoofdtelefoonuitgang en een aux input. Met de gebalanceerde XLR line out kan je de versterker door de PA laten gaan, wat ideaal is voor grotere optredens. Ten slotte heeft de CMB121 een send/return FX loop om stompbox pedaaltjes en multi-effect units aan te sluiten. 

Kom deze versterkers uitproberen bij Van de Moer Instruments

Als je op zoek bent naar een geweldige basversterker, dan zal je niet lang hoeven nadenken over deze Black Line reeks van Markbass. Maar het kan zeker nuttig zijn om ze eens te komen uitproberen en dat kan uiteraard bij jouw favoriete Van de Moer Instruments winkel in jouw buurt. Onze specialisten staan klaar om je te begeleiden bij je eerste stappen als bassist, maar ook ervaren bassisten die op zoek zijn naar iets nieuws kunnen zeker bij ons terecht. Wees welkom!