De Nieuwe Roland GO:KEYS 3 en 5: Jouw toegang tot muziekcreatie

De Nieuwe Roland GO:KEYS 3 en 5: Jouw toegang tot muziekcreatie
Laden...
De Nieuwe Roland GO:KEYS 3 en 5: Jouw toegang tot muziekcreatie

Roland doorbreekt grenzen door zijn ZEN-Core synth-engine te integreren in de toegankelijke GO:KEYS 3 en 5 keyboards, beginners verwelkomend met de belofte van "geen eerdere ervaring vereist". Deze keyboards combineren hoogwaardige geluidssets met automatische begeleidingsfuncties, waardoor een veelzijdig platform voor muzikale verkenning ontstaat.

Na bijna zeven jaar sinds de introductie van de originele GO:KEYS en GO:PIANO, komen de opvolgers, met meer dan 1.000 geluiden en intuïtieve functies die zijn ontworpen voor aspirant-muzikanten. Klaar-om-te-gebruiken akkoordprogressies in verschillende stijlen vergemakkelijken eenvoudig meespelen, terwijl de mogelijkheid om je eigen begeleidende delen te maken en effecten toe te passen creatieve diepgang toevoegt.

Dynamische begeleidingsfuncties tillen de speelervaring naar een hoger niveau, reagerend op akkoordinvoer in real-time - een moderne twist op klassieke automatische begeleidingsfuncties. Beide keyboards hebben een toetsenbord met 61 toetsen en ingebouwde luidsprekers, waarbij de GO:KEYS 5 een uitgebreide basrespons en extra connectiviteitsopties biedt zoals een microfooningang en vocale effecten.

Bovendien breidt Bluetooth-ondersteuning voor audio en MIDI, samen met compatibiliteit met de Roland Cloud-abonnementsservice, de creatieve horizon uit. Roland Cloud Connect maakt draadloos beheer van inhoud mogelijk via smartphone of tablet, waardoor toegankelijkheid en workflow-efficiëntie worden verbeterd.

Verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren, bieden de Roland GO:KEYS 3 en 5 veelzijdige muzikale metgezellen tegen toegankelijke prijzen