Fender Vintera II Series: weer een stapje verder

Fender Vintera II Series
Laden...
Fender Vintera II Series: weer een stapje verder

 

Fender Vintera II Series: De Vintage Revolutie

Fender, het iconische merk in de wereld van gitaren, heeft opnieuw onze harten en muzikale zielen veroverd met hun nieuwste creatie: de Vintera II Series. Deze collectie blaast nieuw leven in vintage reissue-modellen en wordt met precisie vervaardigd in Ensenada. Met zijn vintage halsvormen, opnieuw gevoicede pickups, modellen die trouw zijn aan het tijdperk en een verbluffende reeks aangepaste kleuren, staat de Vintera II Series klaar om je muzikale reis te herdefiniëren.

Bereid je voor om te worden betoverd door het gevarieerde assortiment modellen in de Vintera II Series, elk met zijn unieke karakter en charme. Hier zijn enkele opvallende modellen die je aandacht verdienen:

Fender Vintera II '50s Nocaster: Een tijdloze klassieker met een elzenhouten body en een glanzende afwerking, Stratocaster-pickups uit de vroege jaren '50 en een esdoorn hals met een '50s "V"-vorm. Het is uitgerust met vintage hoge fretten en een vintage-stijl gesynchroniseerde tremolo.

Verkrijgbaar in 2-color sunburst en Backguard Blonde

Fender Vintera II '60s Stratocaster: Dit model pronkt met een elzenhouten body met een glanzende afwerking, Stratocaster-pickups uit het midden van de jaren '60 en een esdoorn hals met een '60s "C"-vorm en een palissander toets. Vintage hoge fretten en een vintage-stijl gesynchroniseerde tremolo maken het plaatje compleet.

Verkrijgbaar in Lake Placid Blue, 3-color sunburst en Olympic White

Fender Vintera II '70s Stratocaster: Voor wie van de '70s vibe houdt, beschikt dit model over Stratocaster-pickups uit de jaren '70, een esdoorn hals met een medium "C"-vorm uit de jaren '70 en zwarte of witte pareldot-inlays. Het heeft een vintage-stijl gesynchroniseerde tremolo met "F"-gestempelde stemmechanieken.

Verkrijgbaar in Surf Green, 3-tone Sunburst en Vintage White

Fender Vintera II '60s Telecaster: Dit model biedt een midden-jaren '60 stem met Telecaster-pickups, een esdoorn hals met een "D"-vorm en een palissander toets met witte pareldot-inlays. Het heeft vintage hoge fretten en een vintage-stijl 3-zadige stalen barrel brug voor snaar-door-body bevestiging.

Verkrijgbaar in Sonic Blue en Fiesta Red

Fender Vintera II '60s Telecaster Thin Line: De halfholle essen body en de midden-jaren '60-voiced Telecaster-pickups maken dit model bijzonder. Het heeft een esdoorn hals met een "C"-vorm en zwarte stipinlays. De vintage-stijl 3-zadige stalen barrel brug voor snaar-door-body bevestiging voegt karakter toe.

Verkrijgbaar in Black en 3-Color Sunburst

Fender Vintera II '70s Telecaster Deluxe: Als je een fan bent van wide-range humbucking-pickups, is dit model iets voor jou. Het heeft '70s wide-range humbucking-pickups, een esdoorn hals met een medium "C"-vorm uit de jaren '70 en vintage hoge fretten. De vintage-stijl gesynchroniseerde tremolo met gebogen stalen zadels maakt het plaatje compleet.

Verkrijgbaar in Vintage White en Surf Green

Fender Vintera II '50s Jazzmaster: Met late jaren '50-voiced Jazzmaster-pickups, een late jaren '50 "C"-vormige esdoorn hals met palissander toets en witte pareldot-inlays, straalt dit model retro-charme uit. Het heeft een vintage-stijl zwevende tremolo met 6-zadige threaded stalen brug.

Verkrijgbaar in Desert Sand en Sonic Blue

Fender Vintera II '70s Jaguar: Maak je klaar om terug te gaan naar de jaren '70 met Jaguar-pickups met aan/uit schuifregelaars en een ritme/lead-circuit. De esdoorn hals met een medium "C"-vorm uit de jaren '70 en gebonden esdoorn toets met zwarte blokinlays voegen karakter toe.

Verkrijgbaar in Vintage White en Black

Fender Vintera II '70s Competition Mustang: Herleef het tijdloze geluid van de jaren '70 met de Vintera II '70s Competition Mustang Bass en ervaar de iconische uitstraling, inspirerende speelbaarheid en onvergelijkbare klank die alleen een Fender kan bieden.

Verkrijgbaar in Competition Orange en Competition Burgundy

Fender Vintera II '50s Precision Bass: Bassisten zullen houden van de late jaren '50-voiced Precision Bass-pickups! Een ode aan de echte 'orginal'. 

Verkrijgbaar in Black en Desert Sand

 

 

Fender Vintage II Series bij Van de Moer Instruments

Als dealer van Fender is Van de Moer Instruments er natuurlijk als de kippen bij om je deze fantastische nieuwe modellen aan je voor te stellen. Bovendien kan je de meeste van de modellen uitgebreid komen testen in één van onze shops, of kan je vlot een pre-order plaatsen. Niet alle modellen van deze reeks zullen immers onmiddellijk beschikbaar. Hou zeker onze website in de gaten!