Arturia lanceert de AudioFuse X8 IN & OUT

Arturia lanceert de AudioFuse X8 IN & OUT
Laden...
Arturia lanceert de AudioFuse X8 IN & OUT

Focus op muziek maken

Je bent klaar om die perfecte versie van een aankomend album vast te leggen, maar je interface is maximaal benut. Je staat op het punt een livebandsessie op te nemen, maar de gedachte om je kabels voortdurend opnieuw te configureren is beangstigend.

Met AudioFuse X8 In en de Audiofuse X8 Out kunt u eenvoudig 8 extra audiokanalen toevoegen, zodat u het meeste uit een volledig aangesloten studio kunt halen, zonder de kosten en complexiteit van een volledig uitgeruste interface.

De premium ADAT-converters van AudioFuse X8 zorgen ervoor dat elke opname kristalhelder is. Het compacte formaat en de veelzijdige rackopties passen perfect in uw bestaande opstelling.

Bedieningselementen op het voorpaneel en kleurrijke VU-meters maken het aanpassen van het geluid eenvoudig. Simpel gezegd betekent de AudioFuse X8 dat uw studio altijd klaar is voor meer, ongeacht het project.

Plug-and-play ADAT-uitbreiding


Breid de connectiviteit op lijnniveau van uw bestaande audio-interface uit, zodat al uw apparatuur in één keer is aangesloten en klaar is om op te nemen.

Met AudioFuse X8 kunt u tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van uw studio met 8 extra kanalen met lijnniveauconnectiviteit. Van synths en toetsenborden tot externe apparatuur, monitorluidsprekers en andere audioapparaten: mis nooit meer een beat.

AudioFuse X8 + AudioFuse Studio/16Rig
Een match made in Heaven: AudioFuse X8 breidt de kracht van AudioFuse Studio en AudioFuse 16Rig uit. Met dubbele ADAT-ingangen en -uitgangen - voeg tot 32 extra kanalen toe!

Link naar uw favoriete ADAT-compatibele interface
AudioFuse X8 werkt met alle ADAT-compatibele interfaces, van Audient® tot Focusrite® en Universal Audio®. Vind de perfecte match met uw premium audiohub.

Naadloze integratie
ADAT-technologie zorgt voor een directe digitale link tussen uw audioapparaten, waardoor een onberispelijke geluidskwaliteit wordt gegarandeerd en de latentie wordt geminimaliseerd.

Ontworpen om uit te breiden
ADAT maakt een aanzienlijke uitbreiding van uw audio-installatie mogelijk. Met ADAT-substantiële interfaces maken de toevoeging van in- en uitgangen mogelijk zonder de omvangrijke hardware.

Hoogwaardige conversie
ADAT ondersteunt samplefrequenties tot 48 kHz en zorgt voor opnames en weergave van professionele kwaliteit op alle kanalen. Door gebruik te maken van S/MUX kunt u bemonsteringsfrequenties tot 96 kHz bereiken.

Makkelijk te gebruiken
ADAT vereenvoudigt uw audio-installatie door directe toegang te bieden tot meerdere kanalen via één enkele optische kabel, waardoor de wirwar van kabels wordt verminderd en uw workflow wordt gestroomlijnd.