Liedermann Huurpiano 50 euro/maand

Liedermann Huurpiano 50 euro/maand

Piano huren voor 50,00 Euro per maand
€ 50,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0017697

Huur nu een akoestische kwaliteitspiano voor 50 euro per maand!

 

 

Wil je je hele leven al piano spelen, maar heeft de aankoopprijs je steeds tegengehouden? Start je zoon of dochter aan de muziekacademie, maar twijfel je of hij/zij dit gaat volhouden? Wil je zelf eens proberen of piano spelen iets voor jou is, maar wens je niet meteen je eigen instrument aan te schaffen?
Dan is onze huurformule misschien wel iets voor jou! Van de Moer Instruments biedt je een huurpiano aan voor slechts 50 euro per maand, zonder enige aankoopverplichting. In tegenstelling tot de in het huurcircuit vaak gehanteerde ‘lowbudgetpiano’s’ is kwaliteit de maatstaf bij onze huurpiano’s: zij zijn immers steeds mooi afgewerkt, technisch in orde en beschikken over een prima aanslag en mechaniek. Zo vormen zij niet alleen het ideale instrument voor studenten (aan de muziekacademie), maar voor iedereen die de wereld van de piano wenst te ontdekken. De piano wordt bovendien voor jou nagekeken door een ervaren pianotechnicus (Daniel Boulanger) vooraleer hij gratis bij jou thuis wordt geleverd (gelijkvloers). De huurperiode is niet beperkt in de tijd: je kan de piano zolang huren als je dat maar wenst.

 

Wens je na een periode huren toch een nieuwe piano aan te schaffen, dan hoeft je huurgeld niet verloren te gaan: je kan immers tot 12 maanden huurgeld in mindering brengen op de catalogusprijs van je nieuwe piano.

 

Onze huurformule samengevat:
- 50 euro/maand huurgeld
- Minimale huurperiode 12 maand
- Waarborg: 3x maandelijkse huurprijs