Yamaha yamaha CVP809PE Zwart Hoogglans

Yamaha yamaha CVP809PE Zwart Hoogglans

Gratis Levering, Plaatsing, montage en uitleg - 5 jaar Garantie; Offline Yamaha Clavinova CVP809PE Zwart Hoogglans. De top digitale piano van de Clavinova familie.
Special Price € 8.619,00 Regular Price € 10.769,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0021388

Yamaha Clavinova CVP809 Zwart HoogglansDe Yamaha CVP809PE Zwart is het vlaggenschip van de Yamaha Clavinova CVP reeks en daarbij combinteert Yamaha hun beste pianoklanken met hun keyboard mogelijkheden. Twee domeinen waar Yamaha in uitblinkt. Wil je een ontzettend mooi pianomeubel met eindeloos veel mogelijkhheden, dan is de Yamaha CVP serie iets voor jou.

De Yamaha Clavinova CVP809 Zwart hoogglans heeft een zeer mooi meubel, De Yamaha CVP-809 beschikt over vele klanken en style begeleidingen, heeft ook een groot aantal speakers, elke speaker in de Yamaha CVP 809 heeft zijn eigen frequentiebereik die zorgvuldig en accuraat een akoestische vleugel perfect emuleert. De meest professionele pianisten gaan ook genieten van de mogelijkheid tot half-pedaling en de aanwezigheid van een authentiek tegengewicht in het klavier. Net zoals in een echte vleugel. 

Ten slotte zit er in de Yamaha CVP-809 een groter bedieningsscherm. 9 inch.


De Yamaha Clavinova CVP809 heeft de klank van de Grand vleugel CFX en is het vlaggenschip van dan Yamaha in de reeks akoestische concertvleugel. En deze piano biedt sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas met een geluid dat tot in de verste uithoeken van een concertzaal uitsteekt. Maar de Yamaha CVP809 bezit ook over het bekende Bösendorfer. De Bösendorfer Imperial is een piano die in zijn lange geschiedenis bekend staat om zijn klassieke Weense sound. Beide piano's behoren tot de top van de akoestische vleugels en zijn nauwkeurig opgenomen en gesampled. En beide piano's kan je perfect bespelen in de CVP-reeks. 


Op een vleugel-klavier is elke toets anders gewogen. Dit komt omdat de snaren voor elke noot in het hoger register iets dunner en korter zijn dan de snaren in het basregister. De CVP reeks heeft een specifiek klavier van Yamaha die de touché van een echte akoestische vleugel perfect en getrouw dupliceert. Perfect voor vingervlugge jazz-solo's en klassieke meesterwerken.Met het 9 inch touchscreen kan je gemakkelijk het toestel bedienen, maar daarnaast kan je ook hele partituren op het scherm aflezen. En met Yamaha MusicSoft, kan je eenvoudig nummers leren spelen, doordat er lichtjes in de toetsen oplichten. Zo weet je exact welke toets je moet aanslagen. Ten slotte kan je met de Bluetooth functie je favoriete muziek afspelen met een draadloze of bedrade hoofdtelefoon en gebruik maken van de Smart Pianist app van Yamaha.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=40SWrA86qi0[/YT]

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha