Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Yamaha MODX7+

Met alle geluiden, splits, zones en lagen die keyboardspelers nodig hebben om op te vallen op het podium, in de studio of tijdens livestreams, is de MODX7+ een kleine, lichtgewicht synthesizer met 76 toetsen.
€ 1.750,00
Vergelijken

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

SKU
VDM_0040070

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Yamaha MODX7+ - 61 Toetsen Synthesizer

De MODX werd in september 2018 geïntroduceerd en is gebaseerd op hun eersteklas MONTAGE-workstation keyboard. Het was echter in staat om een ??veel lagere prijs te bereiken door verschillende materialen te gebruiken (kunststoffen in plaats van metalen) en te bezuinigen op geheugen, ins en outs en andere 'pro' luxe functies om dit klavier te produceren dat met het blote oog dezelfde functies heeft aan zijn duurdere broertje. En zonder zo veel te kosten ook. 

Een voordeel voor optredende muzikanten overal was dat deze keyboards ook aanzienlijk draagbaarder waren (voor mensen zonder voertuig en roadies).

De MODX+ maakt opnieuw een groot verschil met zijn multifunctionele Super Knob, die helpt om het kleinere aantal fysieke bedieningselementen te compenseren in vergelijking met het enorme MONTAGE-assortiment. De MODX+ beknibbelt hier echter nauwelijks, want hij heeft ook een volledig touchscreen en vier toewijsbare knoppen en faders.

Nogmaals, het geluid aan boord is gebaseerd op AWM2-samples (de MONTAGE staat bekend om zijn ene toetsenbord dat alles kan spelen, inclusief symfonie, trompetten en piano's), plus verbeterde FM-X voor FM-synthklanken van de oorspronkelijke makers van de instrument.

De belangrijkste verbeteringen nemen de vorm aan van meer RAM, waardoor de nieuwe modellen veel dichter bij hun eersteklas broers komen. Dankzij het interne flashgeheugen van 1,75 GB is er nu meer ruimte voor uw eigen samples en presetbibliotheken. Dat is een stijging van 75% ten opzichte van de huidige MODX.

En omdat MODX volledige stereo met 128 noten gebruikt, is er ook een polyfonie die wedijvert met MONTAGE. Met 13 dual insert-effecten en drie extra master-effecten om aan de output toe te voegen, wordt je uitvoering niet gehinderd terwijl je je volgende solo klaarmaakt dankzij naadloze geluidswisseling.

Via de gratis FM-converter die beschikbaar is op YamahaSynth.com, is dit nieuwe "kleine broertje" zelfs volledig compatibel met MONTAGE, MOTIF XF/XS, MOXF en zelfs vintage retro DX en TX FM-gebaseerde geluiden.

Dit is allemaal fantastisch, maar de geruchten over AN-X-synthese is nergens te vinden (gebaseerd op hun cultklassieker, maar hopeloos ondergewaardeerde analoge AN1x-synthtechnologie uit 1997). Geruchtenmakers koppelden AN-aanwezigheid X's in de MODX+ aan een recente handelsmerkaanvraag voor het product. Eigenlijk niet. of in ieder geval nog niet.

Nogmaals, er zijn drie alternatieve maten om rekening mee te houden, die elk dezelfde prestaties en mogelijkheden bieden, maar met steeds grotere toetsen en gevoel.
Een 61-semi-gewogen synth-stijl deck is beschikbaar op de MODX6+. Voor degenen die extra armruimte nodig hebben voor splitsingen en lagen, breidt de MODX7+ hetzelfde toetsenbord uit tot 76 toetsen. Terwijl de MODX8+ aan de top van de stapel erbovenop gaat met 88 gegradeerde hamertoetsen voor een echte piano-achtige aanslag.

Alternatieven

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 445,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 349,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 1.899,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 1.449,00

Accessoires

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 185,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 70,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 144,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 59,00
Klantenreviews

Populaire reviews

geen reviews