Yamaha CLP-725W Clavinova Wit

Yamaha CLP-725W Clavinova Wit

Yamaha CLP725W Piano Clavinova Mat Witte Uitvoering
Special Price € 1.449,00 Regular Price € 1.590,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0023716

Yamaha Clavinova CLP725-W White digitale piano

De Yamaha CLP725 gebruikt de meest recente technologiën om zo waarheidsgetrouw mogelijk de speelbeleving van een akoestische vleugelpiano te recreëren. Daardoor speel je gedetailleerder, genuanceerder en met een groter dynamisch bereik dan je ooit zou durven verwachten van een digitale piano! Haar GrandTouch-S-toetsenbord heeft Yamaha's nieuwste toetsmechaniek. Die biedt een breder dynamisch bereik en een ongezien realistische respons op iedere aanslag. De fysieke vleugelhamers recreëren de respons van het raken van de snaren, wat voor een uiterst nauwkeurige controle van uw toon zorgt. De witte synthetisch ivoren en zwarte synthetisch ebbenhouten toetsen geven het vertrouwde gevoel van een vleugelpiano, net als de repetitiemechaniek. Die is zodanig ontworpen dat de lichte klik enkel te voelen is bij de lichtste en subtielste toetsaanslagen, net als bij een echte vleugelpiano. De Yamaha CLP725 biedt de ervaring van een akoestisch instrument, maar dan in een compacte behuizing met alle voordelen van een digitale piano!

Naast de ongewoon realistische speelervaring, biedt de CLP725 eveneens hopen functionaliteit, en dat in een uiterst verfijnd en authentiek ontwerp. Dat combineert een compacte vorm met een strakke en moderne esthetiek. Daarin zijn verschillende eigentijdse accenten en kleurvariaties beschikbaar, op maat van elk interieur. De CLP725 laat je niet enkel auditief, maar ook visueel sprakeloos!

De onderlinge interactie tussen de hamers, dempers en snaren van een vleugel verandert door de subtielste nuances in de aanraking. Dat zorgt voor een grenzeloos en expressief toonbereik. Yamaha's Grand Expression Modeling in deze Clavinova vertaalt die kleinste details ongelooflijk nauwkeurig in eenzelfde grenzeloze expressiviteit. Die komt dan ook bijzonder tot zijn recht bij de Yamaha CFX- and Bösendorfer Imperial-piano's in deze Yamaha CLP725, die minutieus en tot in de kleinste details zijn opgenomen. Daarbovenop voegt de CLP725 daar de reproductie van de zogenoemde 'sympathische resonantie' aan toe met Yamaha's baanbrekende Virtual Resonance Modeling-technologie. Die reproduceert op realistische wijze het fenomeen dat optreedt wanneer de trillingen van de snaren worden doorgegeven aan de zangbodem en andere snaren. Zelfs de geluiden van de dempers die van de snaren worden geheven worden haarfijn mee-gemodelleerd in de Yamaha CLP725.

Al deze minieme details worden eveneens als zogenoemde 'binaural' samples aangeboden. Dat zijn samples die met verschillende speciale microfoons worden opgenomen, die op dezelfde manier gepositioneerd zijn als de oren van een pianist zouden zijn. Dat maakt de speelervaring met koptelefoon ontzettend realistisch en ruimtelijk. Ook zonder koptelefoon klinkt de CLP725 impressionant, met zijn twee 30 Watt-speakers, die de diepste laagten en fijnste hoogtes van iedere toetsaanslag glashelder weten te vertalen in een authentieke en indrukwekkende klank.

Deze Clavinova is een waanzinnig instrument, dat u simpelweg moet overwogen hebben in uw zoektocht naar het perfecte instrument, dus kom haar zeker eens uitproberen in één van onze winkels!

Afmetingen:

— Hoogte: 84,9 cm
— Breedte: 135 cm
— Diepte: 41,4 cm
— Gewicht: 43 kg

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha