Yamaha Clavinova CVP-809 B-stock

Yamaha Clavinova CVP-809 B-stock

Artikelnr.: 21145
Korting prijs voor Display model - New Gratis Levering, Plaatsing, montage en uitleg - 5 jaar Garantie; De Yamaha CVP809 Zwart staat opgetseld en testklaar in de winkel Aalst. Van harte welkom.
Special Price € 6.990,00 Regular Price € 9.649,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Yamaha Clavinova CVP-809


Het verschil met de Yamaha CVP-805
Met Yamaha CVP809 heb je een mooier meubel dan de 805 maar vooral ook meer voices en styles en nog belangrijker zijn er betere speakers in de Yamaha CVP-809. Niet alleen zijn er 3 speakers meer, maar elke speaker heeft in de 809 zijn eigen frequentiebereik die zorgvuldig en accuraat een akoestische vleugel perfect emuleert. De meest professionele pianisten gaan ook genieten van de mogelijkheid tot half-pedaling en de aanwezigheid van een authentiek tegengewicht in het klavier. Net zoals in een echte vleugel. 

Ten slotte zit er in de Yamaha CVP-809 een groter bedieningsscherm. 9 inch ipv 7 inch.

Klank
De Yamaha CFX is het vlaggenschip van dan Yamaha in de reeks akoestische concertvleugel. En deze piano biedt sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas met een geluid dat tot in de verste uithoeken van een concertzaal uitsteekt. Maar Yamaha bezit ook over het bekende Bösendorfer. De Bösendorfer Imperial is een piano die in zijn lange geschiedenis bekend staat om zijn klassieke Weense sound. Beide piano's behoren tot de top van de akoestische vleugels en zijn nauwkeurig opgenomen en gesampled. En beide piano's kan je perfect bespelen in de CVP-reeks. 

Touché
Op een vleugel-klavier is elke toets anders gewogen. Dit komt omdat de snaren voor elke noot in het hoger register iets dunner en korter zijn dan de snaren in het basregister. De CVP reeks heeft een specifiek klavier van Yamaha die de touché van een echte akoestische vleugel perfect en getrouw dupliceert. Perfect voor vingervlugge jazz-solo's en klassieke meesterwerken.

Follow lights en touch screen
Met het 9 inch touchscreen kan je gemakkelijk het toestel bedienen, maar daarnaast kan je ook hele partituren op het scherm aflezen. En met Yamaha MusicSoft, kan je eenvoudig nummers leren spelen, doordat er lichtjes in de toetsen oplichten. Zo weet je exact welke toets je moet aanslagen. Ten slotte kan je met de Bluetooth functie je favoriete muziek afspelen met een draadloze of bedrade hoofdtelefoon en gebruik maken van de Smart Pianist app van Yamaha.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=40SWrA86qi0[/YT]Accessoires

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha