Yamaha Clavinova CVP-805

Yamaha Clavinova CVP-805

Korting Prijs voor Display Model Nieuw Met de Yamaha CVP805 reeks van Yamaha combineer je de beste pianoklanken met de keyboard mogelijkheden van Yamaha. Twee domeinen waar Yamaha in uitblinkt. Wil je een ontzettend mooi pianomeubel met eindeloos veel mogelijkhheden, dan is de Yamaha CVP serie iets voor jou. opgesteld en testklaar in de winkel Aalst
Special Price € 4.189,00 Regular Price € 5.989,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0021144

Clavinova CVP-805

De Yamaha CVP805 is een digitale piano waar elke toetsenist van droomt. Of je nu graag piano, keyboard speelt, componeert of zingt. met deze digitale piano kan je het allemaal. De hoogste expressiviteit dankzij de gloednieuwe GrandTouch actie op een ontzettend geavanceerd klavier. 

Klank
De Yamaha CFX is het vlaggenschip van dan Yamaha in de reeks akoestische concertvleugel. En deze piano biedt sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas met een geluid dat tot in de verste uithoeken van een concertzaal uitsteekt. Maar Yamaha bezit ook over het bekende Bösendorfer. De Bösendorfer Imperial is een piano die in zijn lange geschiedenis bekend staat om zijn klassieke Weense sound. Beide piano's behoren tot de top van de akoestische vleugels en zijn nauwkeurig opgenomen en gesampled. En beide piano's kan je perfect bespelen in de Yamaha CVP-reeks. 

Touché
Op een vleugel-klavier is elke toets anders gewogen. Dit komt omdat de snaren voor elke noot in het hoger register iets dunner en korter zijn dan de snaren in het basregister. De CVP reeks heeft een specifiek klavier van Yamaha die de touché van een echte akoestische vleugel perfect en getrouw dupliceert. Perfect voor vingervlugge jazz-solo's en klassieke meesterwerken.

Follow lights en touch screen
Met het 7 inch touchscreen kan je gemakkelijk het toestel bedienen, maar daarnaast kan je ook hele partituren op het scherm aflezen. En met Yamaha MusicSoft, kan je eenvoudig nummers leren spelen, doordat er lichtjes in de toetsen oplichten. Zo weet je exact welke toets je moet aanslagen. Ten slotte kan je met de Bluetooth functie je favoriete muziek afspelen met een draadloze of bedrade hoofdtelefoon en gebruik maken van de Smart Pianist app van Yamaha.

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha