Yamaha Clavinova CLP-735 WH

Yamaha Clavinova CLP-735 WH

De meest budget-vriendelijke piano van de nieuwe Clavinova CLP735-WH in White-uitvoering Vernieuwde voices van de CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugels, met binauraal geluid. Geniet ook van het meespelen met een verscheidenheid aan ritmes, evenals twee nieuwe fortepiano-voices (Mozart Piano/Chopin Piano).
Special Price € 1.889,00 Regular Price € 2.170,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0022070

Yamaha Clavinova CLP735-WH White

Deze Yamaha CLP735-WH zit boordevol handige functies die enkel tot de mogelijkheden van digitale piano's behoren. Je hoeft hem nooit te stemmen, kan hem met hoofdtelefoon bespelen, of je kan er jezelf mee laten begeleiden door verschillende instrumenten en genres, die zich aanpassen aan de harmonieën die je speelt ... Om er maar enkele van op te noemen! Met de CLP735 verbind je via Bluetooth tevens met Yamaha's Smart Pianist. Dat is een gratis app voor Android- en IOS-toestellen die je bijstaat bij het oefenen. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het tevens gemakkelijker dan ooit tevoren om de veelheid aan functionaliteiten van deze Yamaha CLP735 aan te passen.

Om de speelervaring van een echte vleugelpiano zo waarheidsgetrouw mogelijk te recreëren, maken Yamaha's Clavinova's gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Die maken een onbeperkte variatie in klank, dynamiek en detail mogelijk, met de expressiviteit van een echt akoestisch instrument, maar dan met de voordelen van een digitaal ... De Yamaha CLP735 maakt pianospelen aangenamer dan ooit tevoren! Het nieuwe GrandTouch-S-klavier beschikt over een ongezien breed dynamisch aanslagbereik, met een uitstekende consistentie en expressie, die de muzikaliteit en kleinste nuances in het pianospel perfect weten te registreren en vertalen.

De Yamaha CLP735 maakt gebruik van Yamaha's baanbrekende Grand Expression Modeling-technologie. Die slaagt erin de meest uiteenlopende speeltechnieken te vertalen in een grenzeloze variatie aan pianoklanken te produceren die uniek zijn aan echte vleugelpiano's. Zo is er de mogelijkheid om de intensiteit én snelheid van de aanslag eindeloos te variëren, om zo eindeloos verschillende tonen te produceren. Dit alles voegt een extra dimensie van muzikaliteit en speelplezier toe, die de Yamaha Clavinova CLP735 tot een nieuw niveau tilt!

Enkele specificaties:

— Nieuwe Yamaha CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelsamples
— Nieuwe Yamaha CFX binaurale driedimensionale sampling, ook met hoofdtelefoon
— 38 voices, waaronder 2 fortepiano-voices (Mozart Piano/Chopin Piano)
— Verbeterde VRM (Virtual Resonance Modeling)
— Grand Expression Modeling
— GrandTouch-S-toetsenbord met synthetisch ebbenhout en synthetisch ivoren toetsbeleg
— Twee 30 W-speakers, met 16 inch diameter
— Ingebouwde USB-audiorecorder (WAV-opname)
— 20 ingebouwde begeleidingsstijlen
— Draadloze integratie met gratis Smart Pianist-app

De Yamaha Clavinova 735 verheft het speelplezier en realisme van digitale piano's tot een ongezien niveau, aan een ongeziene prijs! Voor meer informatie over deze piano verwelkomen we je graag in één van onze winkels!

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha