Yamaha B2 akoestische piano

Yamaha B2 akoestische piano

Nieuw Model winkel Aalst, De Yamaha B2 is de perfecte studiepiano. Ook beschikbaar in Polished White, Satin Natural Cherry, Polished Ebony Chrome, Open Pore Dark Walnut, Polished Mahogany. 5 jaar garantie!.
Special Price € 3.982,00 Regular Price € 5.680,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0020799

Yamaha B2 akoestische piano

De Yamaha B2 akoestische piano heeft een hoogte van 113 cm. Ze is volledig gebouwd naar Yamaha's strikte standaarden. Toch biedt deze Yamaha B2 hoge kwaliteit aan een scherpe prijs! Ze is voorzien van een massief sparren zangbodem. Dit geeft een krachtige, diepe en warme klank. Die is resonerend in de laagte en helder in de hoogte. De Yamaha B2 is een betrouwbare piano in een compact ontwerp. Ze is het ideale instrument voor studenten, beginners, en iedereen die een degelijke piano aan een betaalbare prijs zoekt!


Yamaha B2 PE in huurkoop

In deze formule huur je de Yamaha B2 PE (zwart hoogglans) voor een periode. Daarna kan je beslissen om er definitief eigenaar van te worden. Concreet huur je dan 12 maand lang de Yamaha B2 aan 119,50 EUR/maand. Gedurende die periode blijft Van de Moer Instruments de eigenaar van het instrument. Na 12 maand kan je er dan voor kiezen om de piano definitief over te kopen. Het reeds betaalde huurgeld wordt dan van de catalogusprijs afgetrokken! Datzelfde huurgeld kan u ook inzetten om een andere piano van dezelfde of hogere prijsklasse te kopen. Beslist u na de huurperiode om de Yamaha B2 niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst. De piano wordt dan terug opgehaald met een transportkost van 150 EUR. Op die manier heeft u 12 maanden een akoestische kwaliteitspiano van Yamaha aan een voordelige prijs gehuurd.

Onze huurkoop samengevat:
— Yamaha B2 PE akoestische piano aan 119,50 EUR/maand huurgeld
— Vaste huurperiode 12 maand
— Word eigenaar na huurperiode en betalen van de restprijs
— Waarborg: 3 x maandelijkse huurprijs


Het klavier van de Yamaha B2

Yamaha produceert al haar klavieren intern. De toetsen van de B-serie-piano's worden gemaakt van sitka-sparrenhout. Dat wordt op natuurlijke wijze gedroogd gedurende 6 tot 24 maanden. Vervolgens wordt het verder geacclimatiseerd in Yamaha's computergestuurde ovens. Het meeste hout in een pianotoets wordt niet afgelakt. Daarom profiteren Yamaha-toetsen van strikte droog- en acclimatiseerprocedures. Dankzij deze stringente behandelingen worden de toetsen van deze Yamaha B2 niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid.


De mechaniek van de Yamaha B2

Een pianomechaniek moet bestand zijn tegen schokken en veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Yamaha maakt gebruik van haar gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn. Dat is het meest gebruikte materiaal. Die technologie geeft een zeer nauwkeurige en duurzame mechaniek. Elk van de 5500 mechaniek-onderdelen wordt bij Yamaha in eigen huis geproduceerd! Machines die door Yamaha zelf zijn ontwikkeld, stellen hen in staat een ongelooflijke nauwkeurigheid te bereiken. Gaten voor de kapsels van de scharnieren worden bijvoorbeeld geboord met een precisie van 0,05 millimeter! Yamaha was de eerste fabrikant ter wereld die een middenbalk van aluminium ontwikkelde. Aluminium-rails zijn bestand tegen vervorming en worden niet beïnvloed door temperatuurveranderingen. Daardoor wordt de afwijking in het aanslagpunt van de Yamaha B2 tot een minimum beperkt.


Massief sparren zangbodem van de Yamaha B2 en B3

De Yamaha B2 en B3 beschikken over een massief sparrenhouten zangbodem. Het hout is afkomstig uit Noord-Amerika. Daar zijn de seizoenstemperaturen en hoogte ideaal voor het kweken van hoogwaardig sparrenhout. De zangbodems van de Yamaha B2 en B3 worden in de eigen Kitami-faciliteit van Yamaha vervaardigd. Die is gespecialiseerd in houtbewerkingsprocessen. Van de selectie van het hout en het acclimatisatieproces tot aan de productie van de piano-onderdelen ... alles gebeurt door Yamaha zelf. Op die manier voldoet deze Yamaha B2 aan de kwaliteit waar Yamaha garant voor staat.

De Yamaha B2 is een prachtig instrument aan een even prachtige prijs. Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels als u er meer info over wenst!