Yamaha B1 SC2 Silent Akoestische Piano

Yamaha B1 SC2 Silent Akoestische Piano

De Yamaha B1 SC2 heeft een Silent systeem en is de perfect studie piano voor studenten. Met een zeer budgetvriendelijke prijs. De Yamaha B1SC2 heeft USB voor opnames en beschikt over verschillen piano klanken, de Silent SC2 is ook voorzien voor toepassing IPAD gebruik van Piano smart. APP. Garantie 5 jaar. Gratis levering, Plaatsing en stembeurt.
€ 5.944,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0021121

Yamaha B1 SC2 Silent USB Akoestische PianoDe Yamaha B1 SC2 Akoestische Piano heeft een hoogte van 109 Cm en is volledig gebouwd volgens het Yamaha Principe. De yamaha B1 SC2 bied een zeer hoge kwaliteit voor een budget vriendelijke prijs.


Yamaha B1 Silent USB Pe Akoestische Piano in HuurkoopIn deze formule huur je de Yamaha B1 SGC2 USB PE  zwart Hoogglans voor een periode, waarna je zelf beslist of je er definitief eigenaar van wil worden. Hoe gaat de huurkoop in zijn werk? Je huurt de Yamaha akoestische piano B1 SC2 voor een periode van 12 maanden aan 125,50,-/maand. Gedurende deze periode blijft Van de Moer Instruments eigenaar van het instrument. Na deze periode kan je er voor kiezen om de piano definitief over te nemen. Het reeds betaalde huurgeld geldt dan als eerste betaling van het instrument, waarna het resterende saldo van de catalogusprijs overblijft. Datzelfde huurgeld kan u ook inzetten voor de aanschaf van een andere piano van dezelfde of hogere prijsklasse. Beslist u na de huurperiode om de piano toch niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst en wordt de piano opgehaald (150 euro transportdienst). Op die manier heeft u toch kunnen genieten van een akoestische kwaliteitspiano van Yamaha aan een voordelige huurprijs.


Onze huurkoop samengevat:
- Yamaha B1 SC2 PE -125,50- / maand huurgeld
-/maand huurgeld
- Vaste huurperiode 12 maand
- Word eigenaar na huurperiode
- waarborg: 3x maandelijkse huurprijs
Klavieren, Yamaha produceert alle klavieren intern. De toetsen van Yamaha-piano's van de b-serie worden gemaakt van Sitka-sparrenhout. Het hout wordt natuurlijk gedroogd gedurende zes tot 24 maanden en vervolgens verder geacclimatiseerd in Yamaha's computergestuurde ovens. Aangezien het meeste hout in een pianotoets niet wordt afgelakt, profiteren Yamaha-toetsen van de strikte droog- en acclimatiseerprocedures. Dankzij deze stringente behandelingen worden de toetsen niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid


Mechaniek: Een pianomechaniek moet bestand zijn tegen voortdurende schokken, maar ook tegen veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Yamaha maakt gebruik van zijn gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn - het meest gebruikte materiaal - voor een zeer nauwkeurig en duurzaam mechaniek. Elk van de 5500 mechaniekonderdelen wordt in eigen huis geproduceerd! Machines die door Yamaha zijn ontwikkeld stellen ons in staat een ongelooflijke nauwkeurigheid te bereiken. Gaten voor kapsels bijvoorbeeld, worden geboord met een precisie van 0,05 millimeter. Yamaha was de eerste fabrikant in de wereld die een middenbalk van aluminium ontwikkelde. Omdat aluminium rails bestand zijn tegen vervorming en niet worden beïnvloed door temperatuurveranderingen, kan de afwijking in het aanslagpunt tot een minimum worden beperkt.