Yamaha B1-PWH buffetpiano wit hoogglans

Yamaha B1-PWH buffetpiano wit hoogglans

De Yamaha B1-PWH is de ideale piano voor wie een compact instrument binnen budget zoekt. De B1-PWH (Polished White) is in verschillende kleuren te bestellen: Polished Ebony Chrome, Satin Natural Cherry, Satin Natural Birch, Polished Mahogany en Polished Walnut. 5 jaar garantie, gratis levering, gratis plaatsing en gratis stembeurt!
Special Price € 4.199,00 Regular Price € 4.560,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0023501

Yamaha B1-PWH buffetpiano wit hoogglans

De B1-PWH is het instapmodel van Yamaha's B-reeks. Die is gericht op studenten, en tracht hen kwalitatieve en budgetvriendelijke instrumenten te bieden. Deze piano heeft een hoogte van 109 cm. Daarmee is het een compacte en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het is een ontzettend fijn instrument, met een licht en expressief klavier. De B1-PWH is volledig gebouwd naar Yamaha's strikte afwerkings- en kwaliteitsnormen.


B1PWH in huurkoop

Van de Moer hecht belang aan kwaliteit. Niet enkel in service, maar ook in het geleverde product. Iedereen heeft recht op een hoogwaardig instrument. Daarom bieden wij voor deze B1-PWH onze huurkoopformule aan. Daarmee kan je de B1PWH een jaar lang vrijblijvend huren aan 82,50 EUR per maand. Gedurende deze periode blijft Van de Moer Instruments eigenaar van het instrument. Nadien kan je kiezen om de piano definitief te kopen. Het reeds betaalde huurgeld geldt wordt dan afgetrokken van de catalogusprijs. Is deze piano alsnog niet het instrument voor u, dan kan u een andere piano van dezelfde of hogere prijsklasse kopen. Daar wordt dan eveneens het reeds betaalde huurbedrag van de catalogusprijs afgetrokken. Beslist u na de huurperiode om de B1-PWH toch niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst. Enkel de transportkost van 150,00 EUR voor ophaling wordt dan aangerekend.

Onze huurkoop samengevat:
— B1PWH huren aan 82,50 EUR per maand
— Vaste huurperiode van 12 maand
— Word eigenaar na 12 maand, mits betaling resterende catalogusprijs
— Waarborg van 3 x maandelijkse huurprijs


B1PWH: afwerkingsproces

Yamaha produceert alle klavieren intern. De toetsen van de B1-PWH zijn vervaardigd uit sitka-sparrenhout. Gedurende 6 tot 24 maanden wordt dat natuurlijk gedroogd. Vervolgens acclimatiseert het verder in Yamaha's computergestuurde ovens. Dankzij deze behandelingen worden de toetsen niet beïnvloed door schommelingen in temperatuur en vochtigheid. Ook de pianomechaniek moet bestand zijn tegen die veranderingen in vochtigheid en temperatuur. Yamaha gebruikt daarom een gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn. Dat is het meest gebruikte materiaal voor pianomechanieken. Dit proces resulteert in de nauwkeurige en duurzame mechaniek van deze B1-PWH. Elk van de 5500 mechaniekonderdelen wordt in eigen huis geproduceerd! Met machines die door Yamaha zelf zijn ontwikkeld, worden de gaten voor de kapsels bijvoorbeeld geboord met een precisie van 0,05 millimeter! Yamaha was de eerste fabrikant in de wereld die een middenbalk van aluminium ontwikkelde.

Voor meer informatie over de B1PWH verwelkomen we u graag in één van onze winkels!

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha