Yamaha B1-PE buffetpiano zwart hoogglans

Yamaha B1-PE buffetpiano zwart hoogglans

Opgelet dit gaat over een nieuw winkel model, staat opgesteld in Winkel Aalst.
Special Price € 3.250,00 Regular Price € 3.950,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0020791

Yamaha B1 buffetpiano zwart hoogglans

De Yamaha B1 is het instapmodel van de B-reeks. Die is gericht op studenten, en tracht hen kwalitatieve en budgetvriendelijke instrumenten te bieden. De Yamaha B1 heeft een hoogte van 109 cm. Daarmee is het een compacte en stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het is een ontzettend fijn instrument, met een licht en expressief klavier. De Yamaha B1 is volledig gebouwd naar Yamaha's strikte afwerkings- en kwaliteitsnormen.


Yamaha B1 akoestische piano in huurkoop

Van de Moer hecht belang aan kwaliteit. Niet enkel in service, maar ook in het geleverde product. Iedereen heeft recht op een hoogwaardig instrument. Daarom bieden wij voor deze Yamaha B1 onze huurkoopformule aan. Daarmee kan je de Yamaha B1 een jaar lang vrijblijvend huren aan 82,50 EUR per maand. Gedurende deze periode blijft Van de Moer Instruments eigenaar van het instrument. Nadien kan je kiezen om de piano definitief te kopen. Het reeds betaalde huurgeld geldt wordt dan afgetrokken van de catalogusprijs. Is de Yamaha B1 alsnog niet het instrument voor u, dan kan u een andere piano van dezelfde of hogere prijsklasse kopen. Daar wordt dan eveneens het reeds betaalde huurbedrag van de catalogusprijs afgetrokken. Beslist u na de huurperiode om de Yamaha B1 toch niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst. Enkel de transportkost van 150,00 EUR voor ophaling wordt dan aangerekend.

Onze huurkoop samengevat:
— Yamaha B1-PE huren aan 88,50 EUR per maand
— Vaste huurperiode van 12 maand
— Word eigenaar na 12 maand, mits betaling resterende catalogusprijs
— Waarborg van 3 x maandelijkse huurprijs


Yamaha B1: afwerkingsproces

Yamaha produceert alle klavieren intern. De toetsen van deze Yamaha B1 zijn vervaardigd uit sitka-sparrenhout. Gedurende 6 tot 24 maanden wordt dat natuurlijk gedroogd. Vervolgens acclimatiseert het verder in Yamaha's computergestuurde ovens. Dankzij deze behandelingen worden de toetsen niet beïnvloed door schommelingen in temperatuur en vochtigheid. Ook de pianomechaniek moet bestand zijn tegen die veranderingen in vochtigheid en temperatuur. Yamaha gebruikt daarom een gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn. Dat is het meest gebruikte materiaal voor pianomechanieken. Dit proces resulteert in de nauwkeurige en duurzame mechaniek van deze Yamaha B1. Elk van de 5500 mechaniekonderdelen wordt in eigen huis geproduceerd! Met machines die door Yamaha zelf zijn ontwikkeld, worden de gaten voor de kapsels bijvoorbeeld geboord met een precisie van 0,05 millimeter! Yamaha was de eerste fabrikant in de wereld die een middenbalk van aluminium ontwikkelde.

Voor meer informatie over de Yamaha B1 verwelkomen we u graag in één van onze winkels!

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha