Waarom kiezen voor Van de Moer Instruments?

Voor muzikanten, door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

Persoonlijke service

Bij Van de Moer Instruments maken we graag ruimte en tijd voor je en gaan we ver in onze persoonlijke service. We zijn dan ook geen dozenschuivers: onze instrumenten verlaten nooit de shop zonder grondig nazicht én deskundige uitleg. Bovendien stopt onze service niet aan de winkeldeur. Zo kunnen wij je hulp bieden bij het thuis monteren van je piano of drumstel en kan je bij ons terecht voor een uitgebreide herstelservice.

Vier echte winkels

Bij Van de Moer Instruments geloven we in échte winkels en échte muzikanten. In de winkels heerst een vrije sfeer waarin muzikanten elkaar ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en waar geen enkele vraag te gek is. Je kan er dan ook in alle vrijheid de instrumenten testen, ruiken en voelen tot je een echte ‘match’ voelt!

Grote merken en innoverende namen

Als muzikant zoek je kwaliteit en dan kom je al snel bij gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl, Gretsch, … Bij Van de Moer Instruments kan je deze allemaal vinden en weten we waarover we spreken: onze medewerkers volgen dan ook regelmatig opleidingen bij de fabrikanten en onderhouden een nauwe band met alle merken. Naast de gevestigde namen kan je bij Van de Moer Instruments ook regelmatig nieuwe spelers ontdekken.

'Onlife' webshop

In een moderne omgeving kan een webshop uiteraard niet ontbreken. Van de Moer Instruments gelooft sterk in een verweving van ‘online’ en ‘offline’: zo kan je online reserveren en testen en afhalen in de winkel, maar ook online bestellen en laten leveren (gratis vanaf 50 euro) en toch een fysiek aanspreekpunt behouden voor service, garantie, herstellingen, … Onze webwinkel staat dan ook niet apart van de fysieke winkels, het is er een integraal onderdeel van. Onze persoonlijke service en onze know-how, daar kan je ook als online klant ten volle op rekenen.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments proberen we steeds alle producten aan de best mogelijke prijs aan te bieden. Het kan echter gebeuren dat je een product ergens anders goedkoper hebt gezien. Grote webshops speuren immers met grote teams het hele web af en passen meerdere keren per dag hun prijzen aan. Dit is soms moeilijk te volgen. Daarom kan je bij Van de Moer Instruments steeds rekenen op een prijsgarantie; als je het ergens goedkoper hebt gezien, passen wij de prijs in de mate van het mogelijke voor je aan.

Tonnen ervaring

Van de Moer Instruments is een familiezaak, dat al bestaat sinds 1979 (toen onder de naam ‘Orgelmelodie’). Die jaren ervaring zetten we elke dag in om jouw zoektocht naar het ideale instrument te vergemakkelijken. Niet dat we in het verleden zijn blijven hangen: we proberen nog steeds elke dag bij te leren en steeds de nieuwste producten en ontwikkelingen op de voet te blijven volgen.

Huren en huurkoop

Zot van een akoestische piano, maar schrikt de aankoopprijs je een beetje af? Dan hebben wij de oplossing voor je: onze akoestische piano’s kan je immers ook huren of aanschaffen via een formule van huurkoop. Op die manier kan je het instrument op je eigen tempo afbetalen of voor een periode huren aan een interessante prijs. Vanaf 50,- / maand huur je al een piano!

Kopen op afbetaling

Bij Van de Moer Instruments heb je de unieke mogelijkheid om (duurdere) instrumenten te betalen met een financiering. Op deze wijze betaal je je instrument af in maandelijkse schijven. Op die manier helpen we je graag om je ‘droominstrument’ weer wat bereikbaarder te maken.

Gratis levering en montage piano's

Een unieke service bij Van de Moer Instruments: de piano’s met meubel worden door ons zelf aan huis geleverd, gemonteerd en ingesteld! Je kan dus meteen beginnen met spelen! En dit doen we zonder meerkost.