Viscount Huurkoop Formule Chorum S40 light kleur

Viscount Huurkoop Formule Chorum S40 light kleur

Huurkoop Formule - De Viscount Chorum S40, met zijn 2 klavieren, 34 stemmen en gemakkelijke schakelregisters, De Chorum S40 is heeft een compacte bekasting.
€ 109,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0023373

Viscount Chorum S40 huurkoop

In deze formule huur je de Viscount Chorum S40 Light Color voor een periode, waarna je zelf beslist of je er definitief eigenaar van wil worden. Hoe gaat de huurkoop in zijn werk? Je huurt Het Viscount Orgel Chorum S40 voor een periode van 12 maanden aan 109,00 Euro-/maand. Gedurende deze periode blijft Van de Moer Instruments eigenaar van het instrument. Na deze periode kan je er voor kiezen om het Orgel definitief over te nemen. Het reeds betaalde huurgeld geldt dan als eerste betaling van het instrument, waarna het resterende saldo van de catalogusprijs overblijft. Datzelfde huurgeld kan u ook inzetten voor de aanschaf van een andere Orgel van dezelfde of hogere prijsklasse. Beslist u na de huurperiode om het Orgel toch niet aan te schaffen, dan stopt de overeenkomst en wordt het Orgel opgehaald (150 euro transportdienst). Op die manier heeft u toch kunnen genieten van een Kwaliteit orgel van Viscount aan een voordelige huurprijs.Onze huurkoop samengevat:

- Viscount Chorum S40 -109,00- / maand huurgeld

- Vaste huurperiode 12 maand

- Word eigenaar na huurperiode

- Waarborg: 3x maandelijkse huurprijs

Huuraankoopprijs 5050.00 euro inclDe Viscount Chorum 40, met zijn 2 klavieren, 34 stemmen en gemakkelijke schakelregisters, biedt u alles binnen handbereik om de nieuwste gesampelde geluid technologie te ervaren die beschikbaar is in een digitaal orgel. Het uitstekende geluid en hedendaags fraaie meubel maakt dit authentiek Viscount orgel een opmerkelijk en toch betaalbaar instrument. Wanneer u kwaliteitsbewust kerk- of amateur organist bent met een beperkt budget, de Chorum range is onovertrefbaar.

 

De Chorum 40 is een 2-klaviers orgel met 30-tonig pedaal, 31 registers en 3 registers met orkeststemmen. Het orgel is voorzien van een mooi en hoog kwaliteit meubel met afsluitbare roldeksel. Het is het ideale instrument voor de gevorderde organist of kerkorganist met beperkt budget.

Viscount's Chorum range beschikt over een zelf en nieuw ontworpen ARTEM technologie (Advanced Real TEchnology Music), een krachtige sampling sound generator die in staat is getrouw het authentieke geluid en prestaties van de traditionele orgel te reproduceren en te evenaren. Dit unieke platform reproduceert pijporgel klanken van 's werelds belangrijkste orgelbouwers. U kunt eenvoudig kiezen uit verschillende orgelstijlen, maak uw eigen voorkeur audio-omgeving door middel van kamer modellering en het beste van al; bouw je eigen stemmen lijst dat past bij uw eigen persoonlijke smaak en eisen..

De orgel instellingen zijn gemakkelijk bereikbaar, te wijzigen en op te slaan door middel van de verbeterde grafische weergave aan de voorkant. Simpel gezegd, bij het overwegen van gesampelde klank technologie is geen beter orgel voor dit geld verkrijgbaar, dan wat je krijgt in de Viscount Chorum 40.

Alternatieven

Meer informatie

Meer informatie
MerkViscount