Skip Navigation Links

Verzenden en bezorgen

Van De Moer Instruments werkt voor de verzending van uw bestelling met B-Post en UPS.

Levertijden


De levertijd van uw product kan variëren en hangt af van waar het product zich op dat moment bevindt (ons magazijn of dat van de leverancier).
Bevindt uw product zich in ons magazijn,  dan kan U het product bij U thuis verwachten binnen de 1 tot 3  werkdagen (voor bestellingen binnen België, buitenlandse zendingen kunnen iets langer in beslag nemen).  Verkiest U om het product zelf op te halen in de winkel, dan  kan dat diezelfde dag nog, uiteraard afhankelijk van onze openingsuren.
Bevindt Uw product zich in het magazijn van de leverancier, dan zal de bestelling zo een 3 tot 7 werkdagen onderweg zijn.
Bij sommige producten worden wij niet automatisch op de hoogte gesteld van de voorraadstatus. In dit geval neemt U het best contact op met ons: wij kunnen de levertijd van uw specifiek product snel opvragen. De kans is groot dat de levertijd niet afwijkt van deze van andere producten.

De aangegeven levertijden op de site gelden in alle gevallen als indicatie, de actuele levertijden kunnen hiervan afwijken door externe of onvoorziene factoren. Bovendien dient men rekening te houden met de openingsuren en -dagen van de winkel: het order kan immers niet worden verwerkt wanneer de winkel gesloten is en de medewerkers niet aanwezig zijn.

Ons contacteren in verband met levertijden kan via mail, onze speciale daartoe ontwikkelde form op de website of via 053/21.37.29.

Bezorging aan Huis
Het tijdstip waarop Uw bestelling aan uw deur wordt aangeboden is afhankelijk van de vervoerders (respectievelijk B-Post of UPS). Wanneer U niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden zullen zij een bericht achterlaten met instructies hoe U Uw pakket alsnog kan laten leveren.

Bij levering dient U ook te tekenen voor ontvangst. U bent zelf verantwoordelijk als U derden laat tekenen voor ontvangst. Vertoont de verpakking beschadigingen dient U bij de tekening voor ontvangst gewag te maken van die schade. Deze melding is noodzakelijk indien deze levering in retour moet genomen worden.

Leveringskosten

Voor  verzendingen boven de 50 euro betaalt U binnen België en Nederland geen  verzendingskosten.

Kosten / min bestelling voor gratis verzending

Belgie

10 EUR

50 EUR

Nederland

10 EUR

50 EUR

Frankrijk

15 EUR

250 EUR

Duitsland

15 EUR

250 EUR

Luxemburg

15 EUR

250 EUR

Verenigd Koninkrijk

15 EUR

500 EUR

Oostenrijk

20 EUR

500 EUR

Denemarken

20 EUR

500 EUR

Finland

20 EUR

500 EUR

Italië

20 EUR

500 EUR

Portugal

20 EUR

500 EUR

Spanje

20 EUR

500 EUR

Zweden

20 EUR

500 EUR

Tsjechië

25 EUR

500 EUR

Ierland

25 EUR

500 EUR

Polen

25 EUR

500 EUR

Slovakije

25 EUR

500 EUR

 

LEVERING EN PLAATSING PIANO'S

Het leveren en plaatsen van uw piano, met inbegrip van montage en stemmen, gebeurt door ons persoonlijk en is VOLLEDIG GRATIS binnen België en Nederland (voor Nederland alleen geldig voor aankopen boven de 1000 euro).