Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Van de Moer Instruments in Borsbeek

Sinds augustus 2017 kan je ook terecht in onze muziekwinkel in Borsbeek (Antwerpen). De zaak aan de Frans Beirenslaan kende je al als muziekhandel onder de naam ‘Puissance’. Zaakvoerder Tom Frantzis blijft ook de filiaalmanager, maar werkt er onder de vlag van ‘Van de Moer Instruments Borsbeek’.

Ook in Borsbeek kan je terecht voor topmerken als Martin, Takamine, Fender, Roland, Yamaha, Korg, Alhambra, Salvador Cortez en zo veel meer! Naast piano’s, keyboards, gitaren, basgitaren, drums, percussie en studio- en PA-materiaal kan je in de winkel ook alle accessoires vinden voor de muzikant.

Voor wie in de regio woont is er nog meer goed nieuws: items uit de shops in Aalst of Geraardsbergen zijn op eenvoudig verzoek ook te testen in Borsbeek. Uiteraard staat ook in Borsbeek Van de Moer Instruments garant voor deskundig advies en een persoonlijke, hartelijke service in combinatie met een moderne webshop.

Van de Moer muziekwinkel Aalst
Van de Moer Instruments Borsbeek is van dinsdag tot zaterdag doorlopend open van 10:00 tot 18:00. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.
Frans Beirenslaan 29, 2150 Borsbeek
03 321 00 03
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding