Van de Moer Instruments Aalst

Van de Moer Instruments, voorheen gekend als 'Orgelmelodie' is een muziekhandel die garant staat voor een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en een persoonlijke, warme aanpak. Zowel in de winkel als in de webshop kan iedere muzikant, van classicus tot rocker, zijn gading vinden in de uitgebreide catalogus boordevol A-merken en interessante aanbiedingen.

Maar bij Van de Moer Instruments stopt het niet bij het product: er wordt immers bijzonder veel aandacht besteed aan de service, het menselijke contact en de dienst na verkoop. Of je nu een gitaar, een piano, een keyboard, een microfoon of een drumstel mee naar huis neemt: onze medewerkers staan steeds voor je klaar met technische en andere ondersteuning.

Van de Moer Instruments wil dan ook meer zijn dan een enkel en alleen een winkel: het is een plek waar de muzikant zich thuis voelt, kan sympathiseren met andere muzikanten en in een vrije sfeer dingen kan testen en uitproberen. Met andere woorden: bij Van de Moer Instruments ben je méér dan alleen een klantnummer! In onze winkel is iedereen dan ook altijd welkom voor advies, gewoon eens iets uit te proberen of ervaringen uit te wisselen.

Openingstijden

MaandagGesloten

Dinsdag10:00 - 18:00

Woensdag10:00 - 18:00

Donderdag10:00 - 18:00

Vrijdag10:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 18:00

ZondagGesloten

Kom langs bij Van de Moer Instruments in Aalst

Adres

Moorselbaan 122
9300 Aalst

+32 53 21 37 29

Neem een kijkje in de winkel
Jouw wegwijzer naar onze winkel