Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Toetsen Versterker

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Piano versterker kopen: Online bij Van de Moer Instruments

Hou je van toetsinstrumenten maar jouw instrument gaat niet luid genoeg? Dan heb je nood aan een piano versterker. Online kopen kan bij Van de Moer Instruments. Je vindt er heel wat versterkers van verschillende merken. Groot en klein, verschillende vormen zijn beschikbaar in deze versterkers. Je vindt er van merken zoals Roland, HK Audio, Korg, Yamaha en veel meer. Zo vind je steeds een gepaste toetsen versterker voor jouw instrument.  

Van de Moer Instruments: allerlei muziekinstrumenten

Bij Van de Moer Instruments vind je een ruim aanbod aan muziekinstrumenten. Zo zijn er verschillende blaasinstrumenten zoals saxofoons, klarinetten, fluiten, trompetten, mondharmonica, melodica en andere blaasinstrumenten. Daarnaast zijn er ook verschillende toetsinstrumenten, gitaren, basgitaren, orgels en veel meer. Wil je graag zelf enkele liedjes leren spelen op piano, drum of gitaar? Dan zijn er verschillende boeken ter beschikking met handige liedjes met bijpassende noten of tabs in vermeld. Dat alles en een piano versterker online kopen, is heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments. Verzamel alles in je winkelmandje en betaal op een manier naar keuze. Kies uit Visa, Mastercard, Maestro, iDeal en veel meer. Is je instrument defect na een tijd? Neem contact op met de hersteldienst van Van de Moer Instruments en laat hem zonder zorgen herstellen.  

Promo toetsen versterker

Wil je een piano versterker online kopen met korting? Bij Van de Moer Instruments vind je bij elke categorie een pagina met allerlei producten in promotie. Blijf je graag op de hoogte van al onze actuele acties en handige weetjes? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van acties en artikels.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (8)
 2. € 1.000,00 en daar boven (1)
Merk
 1. Roland (6)
 2. Korg (1)
 3. Nord (1)
 4. HK Audio (1)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. HK Audio
 2. Korg
 3. Nord
 4. Roland
Prijs
 1. 329
  1145
Promotie
 1. On Sale (1)