Synthesizers

Synthesizers

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 73

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 73

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Synthesizer kopen online bij Van de Moer Instruments

Wil je graag zelf je klanken ontwikkelen en andere instrumenten nabootsen? De synthesizers zijn allerlei toetsinstrumenten die digitaal of elektronisch werken. Vaak hebben deze instrumenten een eigen toetsenbord. Daarnaast zijn er ook modules waardoor je met een extern toetsenbord kunt werken. Wil je een synthesizer kopen online? Van de Moer Instruments biedt een brede waaier aan toetsinstrumenten. Neem een kijkje op onze website en ontdek jouw lievelingsinstrument.    

Van de Moer Instruments: de muzikale ingeving

Bij Van de Moer Instruments kun je terecht voor alle muziekinstrumenten waar jij verzot op bent. Onder de verschillende categorieën vind je tal van instrumenten. Zo zijn er gitaren, digitale piano’s, saxofoons, drums, accordeons, fluiten en veel meer. Je ziet het, voor elke muzikant een aangepast aanbod. Houd je van optredens en alles wat met licht en geluid te maken heeft? Bij Van de Moer Instruments vind je verschillende producten om deze zaken te regelen achter de schermen. Wil je echt iets speciaals leren? Dan zijn er ook orgels bij Van de Moer Instruments online beschikbaar. Dit alles en synthesizers kopen online doe je snel en makkelijk op onze webshop. Je vindt er synthesizers van verschillende merken zoals Roland, Nord, Yamaha en veel meer. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar zodat het zeker binnen jouw budget past.  

Promoties op synthesizers

Heb je interesse in onze toetsinstrumenten en wil je een synthesizer kopen online? Dat kan nu ook met korting bij Van de Moer Instruments. Neem een kijkje op de pagina met promoties op toetsinstrumenten en vind de leukste instrumenten met korting. Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwe acties en interessante weetjes? Schrijf je dan vlug in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update. Zo blijf je altijd op de hoogte van acties en nieuwigheden.