Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Synthesizers

Artikelen 1 tot 36 van 43 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 43 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Synthesizers kopen: online bij Van de Moer Instruments

Wil je graag zelf je klanken ontwikkelen en andere instrumenten nabootsen? De synthesizers zijn allerlei toetsinstrumenten die digitaal of elektronisch werken. Vaak hebben deze instrumenten een eigen toetsenbord. Daarnaast zijn er ook modules waardoor je met een extern toetsenbord kan werken. Geïnteresseerd in synthesizers online kopen? Neem een kijkje op de website van Van de Moer Instruments en ontdek jouw lievelingsintrument.    

Van de Moer Instruments: de muzikale ingeving

Bij Van de Moer Instruments kan je terecht voor alle muziekinstrumenten waar jij verzot op bent. Onder de verschillende categorieën vind je tal van instrumenten. Zo zijn er gitaren, digitale piano’s, saxofoons, drums, accordeons, fluiten en veel meer. Je ziet het, voor elke muzikant een aangepast aanbod. Houd je van optredens en daarbij het licht en geluid. Bij Van de Moer Instruments vind je verschillende producten om deze zaken te regelen achter de schermen. Wil je echt iets speciaals leren? Dan zijn er ook orgels bij Van de Moer Instruments online beschikbaar. Dat alles en synthesizers online kopen is heel eenvoudig op deze webshop. Je vindt er van verschillende merken zoals Roland, Nord, Yamaha en veel meer. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar zodat het zeker binnen jouw budget past.  

Promo synthesizers

Meer interesse in de synthesizers? Online kopen kan ook met korting bij Van de Moer Instruments. Neem een kijkje op de pagina met promoties van toetsinstrumenten en vind de leukste instrumenten met korting. Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwe acties en interessante weetjes? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update. Zo blijf je altijd op de hoogte van acties en nieuwigheden.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (22)
 2. € 1.000,00 - € 1.999,99 (12)
 3. € 2.000,00 - € 2.999,99 (3)
 4. € 3.000,00 en daar boven (6)
Merk
 1. Roland (19)
 2. Yamaha (8)
 3. Korg (8)
 4. Nord (1)
 5. Arturia (2)
 6. Novation (3)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Arturia
 2. Korg
 3. Nord
 4. Novation
 5. Roland
 6. Yamaha
Prijs
 1. 59
  3999
Promotie
 1. On Sale (2)