Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Stage Piano

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Stage piano kopen: Online bij Van de Moer Instruments

Ben jij een fervente piano speler en ga je regelmatig touren? Stage piano’s zijn in principe hetzelfde als digitale piano’s maar zijn handiger in formaat om mee te nemen voor een optreden. Ze kunnen al wat meer tegen een stootje wat wel handig kan zijn als je op tournee bent. Je stage piano online kopen dat kan in de webshop van Van de Moer Instruments. Je vindt er verschillende merken zoals Roland, Yamaha, Nord en veel meer. Je vindt stage piano’s in verschillende kleuren terug bij Van de Moer Instruments zodat het volledig bij de band past.    

Van de Moer Instruments: voor al jouw instrumenten

Van de Moer Instruments is jouw partner voor al jouw instrumenten. Ben je op zoek naar toetsinstrumenten, blaasinstrumenten, gitaren, drums of orgels? Alles vind je bij Van de Moer Instruments. Bij alle categorieën zijn er verschillende instrumenten ter beschikking van verschillende merken. Al deze en een stage piano online kopen doe je dus best bij Van de Moer Instruments. Hou je liever van de werking achter en voor het podium zoals licht- en geluidtechnieken? Dat vind je ook op deze webshop. Zou je graag je muziek opnemen in een studio? Neem een kijkje op de webshop bij studio materiaal en vindt er producten zoals micro’s, software, hoofdtelefoons, interfaces en veel meer.   

Promo stage piano

Wil je van een stage piano online kopen met korting? Neem een kijkje bij de promo van toetsinstrumenten en vind er verschillende piano’s met korting. Bij elke categorie vind je telkens wat promoties in de aanbieding. Blijf je graag op de hoogte van allerlei acties en nieuwtjes? Schrijf je gerust in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates in je mailbox.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (15)
 2. € 1.000,00 - € 1.999,99 (15)
 3. € 2.000,00 - € 2.999,99 (6)
 4. € 3.000,00 en daar boven (2)
Merk
 1. Roland (16)
 2. Yamaha (8)
 3. Stagg (1)
 4. Korg (1)
 5. Nord (6)
 6. Casio (1)
 7. Viscount (1)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Casio
 2. Korg
 3. Nord
 4. Roland
 5. Stagg
 6. Viscount
 7. Yamaha
Prijs
 1. 39
  3499
Promotie
 1. On Sale (7)