Keyboards

Keyboards

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 65

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 65

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Keyboard kopen online bij Van de Moer Instruments

Een keyboard is een handig instrument om een hoop klanken te creëren. Je kunt het instrument gebruiken in verschillende genres en stijlen. Je keyboard kopen online? Dat kan bij Van de Moer Instruments. Je vindt er een ruim aanbod van verschillende merken. De Yamaha NP-11 is een eenvoudig en relatief goedkoop model om mee te starten. Keyboards kun je ook overal meenemen om bijvoorbeeld naar een optreden te gaan.    

Van de Moer Instruments: voor alle muziekgenres

Bij Van de Moer Instruments vind je een ruim aanbod instrumenten gepast voor verschillende muziekgenres. Zo zijn er  verschillende blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, gitaren, drums, orgels en veel meer. Bij Van de Moer Instruments vind je ook handige boeken om bepaalde instrumenten leren te bespelen. Neem je graag je talent op in een studio? Dan vind je ook verschillende studiomaterialen om die toffe klanken op te nemen en bij te houden. Dat alles en keyboards kun je online kopen bij Van de Moer Instruments. Heb je een probleem met je instrument of is er iets stuk? Bij Van de Moer Instruments is er een vrijblijvende hersteldienst die te bereiken is via mail voor al jouw vragen. Breng gerust je instrument binnen en we herstellen hem zo snel mogelijk!  

Ontdek onze promo's op keyboards

Wil je graag je keyboard kopen online met korting? Neem een kijkje op de promopagina van de toetsinstrumenten. Bij elke categorie vind je verschillende producten in promotie speciaal voor jou. Blijf je graag op de hoogte van deze acties? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van de acties maar ook allerhande interessante weetjes in de muziekwereld.