Drawbar Keyboards

Drawbar Keyboards - Piano & Keyboards

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Crumar MOJO61
    € 1.459,00
  2. Crumar MOJO
    € 1.896,00
  3. Hammond XK5 Organ
    € 3.680,00

Drawbar keyboard kopen online bij Van de Moer Instruments

Drawbar keyboards zijn enorm handig om mee te nemen naar een optreden. Je kunt er verschillende klanken mee creëren zoals die van een piano, synthesizer en zelfs een orgel. Een Drawbar keyboard kopen online kan dan ook bij Van de Moer Instruments. Je vindt er van verschillende merken en geschikt voor elk budget. Zo zijn er van Crumar, Viscount, Hammond en veel meer.    

Ontdek muziek op een andere manier

Dankzij Van de Moer Instruments kun jij al jouw dromen waarmaken en je favoriete instrumenten bespelen. Je vindt een ruim aanbod aan verschillende instrumenten zoals blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, orgels, drums, gitaren en veel meer.

Dat alles en drawbar keyboards online kopen kan in de handige webshop. Hou je meer van te werken naast het podium dan erop? Dan vind je bij Van de Moer Instruments heel wat producten om het licht en geluid te regelen. Daarnaast kun je ook je muziek opnemen want ook hier heb je heel wat producten in de webshop voor. Wil je graag leren gitaar of piano spelen? Je kunt muzieklessen volgen bij Van de Moer Instruments of enkele boeken in huis halen om het jezelf aan te leren.  

Promoties op drawbar keyboards en andere muziekinstrumenten

Wil jij een Drawbar keyboard kopen online in promotie? Bij Van de Moer Instruments vind je altijd producten met een mooie korting. Kijk bij elke categorie naar de promotie pagina en ontdek de beste deals. Blijf je graag op de hoogte van al deze acties? Ontvang maandelijks een update van acties en nieuwtjes als je je inschrijft op de nieuwsbrief.