Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Drawbar Keyboards

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Drawbar keyboards kopen: Online bij Van de Moer Instruments

Drawbar keyboards zijn enorm handig om mee te nemen naar een optreden. Je kan er verschillende klanken mee creëren zoals die van een piano, synthesizer en zelfs orgel. Een Drawbar keyboard online kopen kan dan ook bij Van de Moer Instruments. Je vindt er van verschillende merken en prijzen zodat het voor elk budget past. Zo zijn er van Roland, Nord, Hammond en veel meer.    

Ontdek muziek op een andere manier

Dankzij Van de Moer Instruments kan jij al jouw dromen waarmaken en je favoriete instrumenten bespelen. Je vindt een ruim aanbod aan verschillende instrumenten zoals blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, orgels, drums, gitaren en veel meer. Dat alles en drawbar keyboards online kopen kan in de handige webshop. Hou je meer van te werken naast het podium dan erop? Dan vind je bij Van de Moer Instruments heel wat producten om het licht en geluid te regelen. Daarnaast kan je ook je muziek opnemen want ook hier heb je heel wat producten in de webshop voor. Wil je graag leren gitaar of piano spelen? Je kan muzieklessen volgen bij Van de Moer Instruments of enkele boeken in huis halen om het jezelf aan te leren.  

Promo drawbar keyboards

Wil jij een Drawbar keyboard online kopen in promotie? Bij Van de Moer Instruments vind je steeds wat producten met een vleugje korting. Kijk bij elke categorie naar de promotie pagina en ontdek de beste deals. Blijf je graag op de hoogte van al deze acties? Ontvang maandelijks een update van acties en nieuwtjes als je je inschrijft op de nieuwsbrief.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (1)
 2. € 1.000,00 - € 1.999,99 (8)
 3. € 2.000,00 - € 2.999,99 (5)
 4. € 3.000,00 en daar boven (2)
Merk
 1. Roland (2)
 2. Yamaha (3)
 3. Hammond (4)
 4. Nord (2)
 5. Crumar (2)
 6. Viscount (3)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Crumar
 2. Hammond
 3. Nord
 4. Roland
 5. Viscount
 6. Yamaha
Prijs
 1. 649
  3680