Digitale Piano

Digitale Piano

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 150

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 150

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Digitale piano kopen online bij Van de Moer Instruments

Digitale piano’s zijn enorm handig en erg kwalitatief. Je kunt het volume regelen, een hoofdtelefoon gebruiken en ze beschikken niet over hamers, snaren en andere dingen die wel in akoestische piano's zitten. Zo'n digitale piano heeft ook als voordeel dat ze niet gestemd moet worden en ook geen onderhoud nodig heeft, wat resulteert in minder kosten. Met een digitale piano kun je bovendien een heel arsenaal aan klanken produceren en ze zijn niet zo zwaar en groot als de akoestische exemplaren. Je kunt ze dus makkelijk van plaats veranderen. Als je naast pianospelen, ook je performances wilt opnemen, dan kies je beter voor de digitale piano. Daarmee kun je bovendien componeren en opnemen zonder dat je extra materiaal moet aanschaffen. 

Momenteel zijn er 4 soorten digitale piano’s op de markt, namelijk: digitale buffetpiano's, draagbare digitale piano's, digitale podiumpiano’s en digitale vleugelpiano's. Al deze digitale piano’s worden zodanig afgestemd zodat zij de klanken volledig nabootsen. De buffetpiano's zijn het meest populair en zijn voor alle spelers geschikt, ongeacht het niveau. De draagbare digitale piano kun je - zoals de naam doet vermoeden - makkelijk opbergen. Hierbij is het luidsprekersysteem in de piano zelf geïntegreerd. De digitale podiumpiano's zijn gemaakt om mee op te treden waardoor ze geen eigen luidsprekers hebben. Tenslotte zijn er nog de digitale vleugelpiano's die eruit zien als een echte vleugelpiano, maar dan met eigenschappen van een digitale buffetpiano. Je vindt alle exemplaren terug in deze webshop. Je digitale piano kopen online doe je dus snel en efficiënt bij Van de Moer Instruments.

Van de Moer Instruments: voor al jouw instrumenten

Bij Van de Moer Instruments vind je alle instrumenten die je zoekt. Zo zijn er toetsinstrumenten waaronder piano’s, maar ook gitaren, drums, orgels, blaasinstrumenten en veel meer. Ben je daarnaast nog op zoek naar licht en geluid voor bij optredens of shows? Dan vind je hier ook steeds producten om licht- en geluidtechniek te regelen. Dat alles en een digitale piano online kopen is heel eenvoudig bij ons. Bestel alles en betaal op een veilige manier via verschillende betaalmethodes zoals Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact, …  

Promo's op digitale piano's en meer

Je digitale piano kopen online met korting? Dat kan bij Van de Moer Instruments! Neem een kijkje in de promotiehoek en ontdek verschillende toetsinstrumenten aan verlaagde prijzen. Zo ben je zeker van een voordelige koop. Blijf je graag op de hoogte van alle acties en weetjes? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update in je mailbox.