Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Hoofdtelefoons

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Hoofdtelefoons kopen online bij Van de Moer Instruments

Ben jij zo iemand die altijd en overal naar muziek wil luisteren? Dan moet je gewoon een of meerdere hoofdtelefoons hebben. Ook in de producing-wereld en voor dj's zijn ze onmisbare apparatuur. Een hoofdtelefoon bestaat uit een paar van kleine luidsprekers dat ontworpen is om op of rond je hoofd te dragen. Luisteraars gebruiken ze om enkel voor zichzelf geluid of muziek te spelen, zonder daarmee anderen lastig te vallen. De eerste, uiteraard primitieve koptelefoon werd ontworpen in 1910 door de Amerikaan Nathaniel Baldwin. In 1958 maakte jazzmuzikant John C. Kross de eerste stereo hoofdtelefoon. Pas in 1979, met de uitvinding van de Walkman, werden hoofdtelefoons echter pas populair. Vandaag de dag kan je verschillende soorten hoofdtelefoons kopen online: 'over over', 'op oor' en 'in ear', elk verkrijgbaar met verschillende specificaties en opties. Meer uitleg over de verschillende types hoofdtelefoons vind je op onze blog

Hoofdtelefoons online kopen: verschillende merken bij Van de Moer Instruments

Ben je op zoek naar een koptelefoon van hoge kwaliteit? Dan ben je aan het juiste adres bij Van de Moer Instruments. Denk van tevoren even na hoe vaak en voor welk doeleinde je de hoofdtelefoon zal gebruiken. Daarna kan je in onze webshop op zoek naar een hoofdtelefoon in alle prijsklassen. Zoek je een gesloten koptelefoon voor in de studio? Bekijk dan zeker even de Beyerdynamic Custom Studio. Op zoek naar een geavanceerd 'in ear'-model dat in de juiste positie in je oor blijft zitten én er ook nog eens goed uitziet? De Minor van Marshall is het antwoord.  

Hoofdtelefoons en nog meer geluids- en lichtapparatuur

Naast verschillende instrumenten kan je bij Van de Moer Instruments terecht voor een ruim aanbod geluidsapparatuur zoals microfoons, dj-sets, luidsprekers, mixers … Dat alles én hoofdtelefoons kopen online doe je bij Van de Moer Instruments. Hulp nodig om te beslissen over de koptelefoon die het beste bij jouw behoeften aansluit? Contacteer ons en we helpen je verder!

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
  1. € 0,00 - € 99,99 (1)
  2. € 100,00 - € 199,99 (1)
  3. € 200,00 en daar boven (1)
Merk
  1. Shure (3)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Shure
Prijs
  1. 98
    248