Salvador Cortez CC-10-BB

Salvador Cortez CC-10-BB

Salvador Cortez CC10 BB 1/2 Klassieke Gitaar voor Kinderen
€ 169,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0012344
Salvador Cortez CC10 BB 1/2 Klassieke Gitaar voor Kinderen

Elke gitaar heeft een ziel, en die van Salvador Cortez is doordrenkt met traditie en vakmanschap. Deze gitaren, vervaardigd volgens de eeuwenoude Spaanse methoden, zijn meer dan zomaar een instrument; ze zijn een muzikaal meesterwerk. Wat het nog beter maakt? De prijs. Salvador Cortez biedt topkwaliteit zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen.

Neem bijvoorbeeld de Salvador Cortez CC-10-BB, beter bekend als de 'Bambino'. Het is een half formaat gitaar, perfect voor de student-muzikant die de wereld van de klassieke gitaar wil verkennen. Met een cederen bovenblad en sapele zij- en achterkant, straalt dit model zowel qua klank als uiterlijk.

Dit is niet zomaar een instapmodel. Het is een instrument voor de serieuze student, voor wie de kwaliteit bovenaan staat. Met eigenschappen zoals een botzadel en een schaal van 520 mm, is deze gitaar een droom die uitkomt voor de ambitieuze klassieke gitarist.

Salvador Cortez laat zien dat muzikaliteit en vakmanschap geen fortuin hoeven te kosten. Met een Salvador Cortez gitaar, krijg je meer dan alleen een instrument; je krijgt een muzikale metgezel voor het leven. Ontdek het zelf!

Meer informatie

Meer informatie
MerkSalvador Cortez