Roland V-PIANO

Roland V-PIANO

Tweedehandse piano Perfect conditie
Special Price € 1.795,00 Regular Price € 5.299,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_002462
  • Revolutionaire “levende” pianoklankbron,die de beperkingen van een digitale piano teniet doet
  • Indrukwekkende pianoklanken, van vleugels tot frisse, futuristische hybride klanken
  • Alle piano’s kunnen worden geëdit
  • Nieuw PHA-III “Ivory Feel”-klavier met drukpunt (88 toetsen)
  • Analoge (XLR en 1/4”) uitgangen en digitale coax-uitgang, USB-poort voor datadrager en MIDI-in-/uitgangen

 

Een nieuw hoogtepunt
De V-Piano overtroeft alle bekende technologische benaderingen met een klankbron “van vlees en bloed”. Door de afwezigheid van samples klinkt elke gespeelde noot immers van begin tot einde “echt”. Op de V-Piano zijn “velocity switches” overbodig – je moet het realisme gehoord hebben om het te geloven.


Stel je droomcollectie samen
De V-Piano bevat talrijke presets van ‘s werelds beste vleugels, maar je kunt alle klankaspecten net zo goed volledig naar je hand zetten. Wijzig bv. de hardheid van de viltjes op de hamers, experimenteer met exotische snaarconfiguraties en stemmingen, bespeel een droom van een vleugelpiano of “bouw” eindelijk je droominstrument – alles kan gewoon.


Nieuw PHA-III “Ivory Feel”-klavier
Het PHA-III-klavier van de V-Piano bevat een drukpuntsimulatie en de “Ivory Feel”-functie. Dankzij een revolutionaire technologie voelt dit klavier aan zoals de (witte) ivoren en (zwarte) ebbenhouten toetsen van een akoestisch instrument – met dezelfde genuanceerde respons. Zelfs het lichte klikgevoel bij het loskomen van de (gesimuleerde) hamers van de toetsen wordt gesimuleerd.


Intuïtief en toch complex
Ondanks de aanwezige technologische snufjes is de V-Piano voorzien van een logisch ingedeeld bedieningspaneel en een gebruiksinterface waarmee je snel bij het gewenste geluid uitkomt. Zelfs de kleinste details kunnen zonder technologische redeneringen worden gewijzigd, zodat je binnen enkele minuten precies het geluid hoort dat je al zo lang wilde gebruiken.

Meer informatie

Meer informatie
MerkRoland