Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Roland TD-1DMK

Roland TD-1DMK Elektronisch Drumstel, de ideale starterskit, meshheads. Exclusief basdrumpedaal.
Normale prijs € 699,00 Speciale prijs € 659,00
Vergelijken

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

SKU
VDM_0020087

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Roland TD-1DMK

Levenslang drummen begint hier 
Als je er altijd al van gedroomd hebt om drums te spelen, weet je hoe krachtig die ambitie is. Het idee is opwindend. Maar misschien krijg je het gevoel dat drums leren spelen te moeilijk is? Hoewel je zeker wat moeite moet doen, is het echter niet zo moeilijk als je denkt om een strakke drummer te worden. Als je (met je vingers) in de maat van de muziek kunt tikken, heb je al een intuïtief begrip van de grondbeginselen van ritme... je hoeft alleen nog maar de volgende stap te zetten. Roland V-Drums zijn 's werelds populairste elektronische drums, dankzij hun krachtige geluid, geweldige speelgevoel en legendarische duurzaamheid. En als je meent dat drummen in je bloed zit, dan zal de nieuwe V-Drums TD-1DMK je helpen om dat talent te vinden. De TD-1DMK biedt een bevredigende drumervaring in een compacte kit die makkelijk verplaatsbaar is. De eenvoudige, maar krachtige module bevat een verscheidenheid aan expressieve drumkits, aangesloten op Roland's double-mesh pads voor snare en toms. Deze pads gebruiken twee lagen met mesh-materiaal, voor een realistische 'rebound' (waarbij de drumstick terugkaatst na het raken van de trommel), net zoals bij een akoestische kit. Hoewel deze drums duurzaam zijn, zijn ze ook stil om op te spelen, en geweldig voor oefensessies laat op de avond. Je kunt met een hoofdtelefoon spelen, zonder daarbij familie of buren te storen. En met de ingebouwde coach-functies, en de mogelijkheid om verbinding te maken met Melodics drum-trainingssoftware, zul je verbaasd zijn over hoe snel je vooruitgang boekt. Raap de sticks op, haal diep adem en begin te spelen op de TD-1DMK. Levenslang drummen ligt binnen handbereik. Dus waar wacht je nog op? 
*Afhankelijk van de ruimte en het oppervlak waar de TD-1DMK wordt bespeeld, kan extra geluidsdemping van Roland (NE-10 Noise Eaters) vereist zijn. 

BELANGRIJKSTE FEATURES: 
 Double-mesh drumvellen voor snare en toms, met aanpasbare spanning voor een stille en realistische drumervaring 
 15 preset drum kits met authentieke, expressieve drumsounds voor een nauwkeurig en levensecht drumspel 
 Ingebouwde metronoom met aanpasbare tempo- en timing-instellingen om je timing mee te verbeteren 
 10 geïntegreerde coach-functies voor het registreren van je vooruitgang en je te motiveren om te spelen 
 Opnamefunctie laat je luisteren naar wat je net gespeeld hebt, voor (zelf)evaluatie 
 15 ingebouwde songs om samen mee te spelen, binnen een uitgebreide waaier muziekgenres 
 Speciale input om je smartphone aan te sluiten en  samen te spelen met je favoriete songs 
 Legendarische Roland-kwaliteit en -duurzaamheid – gebouwd om jarenlang je drumspel te ondersteunen

Voor beginners: start met drummen 
Als je nog nooit gedrumd hebt, denk je misschien dat dit te moeilijk is. Of dat leren spelen op een elektronische kit ingewikkeld is. De TD-1DMK is een zorgeloze drumkit, die eenvoudig in te stellen en intuïtief te gebruiken is. Steek de stekker in het stopcontact, schakel het toestel aan en plug je hoofdtelefoon of monitor speakers in. Je bent nu klaar om een authentiek klinkende drumset te bespelen, met een keuze uit 15 voorgeprogrammeerde kits, voor een realistische en boeiende drumbeleving. En als het tijd is om aan je drumvaardigheden te werken, kun je dankzij de ingebouwde coach-functies en de Melodics voor V-Drums-software alle essentiële zaken leren, en zo snel vooruitgang boeken. Met een gewicht van slechts 7 kg is hij ook thuis makkelijk verplaatsbaar. Of je nu alleen speelt of voor vrienden en familie wilt optreden: de TD-1DMK gaat overal naartoe waar je speelt. 

Voor ouders: help het ritmegevoel van je kind te ontwikkelen 
Wanneer je kind een muziekinstrument leert, leert het ook over het leven. En samen met discipline en vastberadenheid, is het pure plezier dat je krijgt van het bespelen van drums van onschatbare waarde. Melodie, harmonie en ritme zijn de grondbeginselen van muziek. Door het ontwikkelen van een scherp gevoel voor ritme, leert je kind ook andere muziekinstrumenten te waarderen, naast de drums. De metronoom- en 10 ingebouwde coach-functies van de TD-1-module tonen je kind hoe het zijn timing-vaardigheden kan verbeteren. Daarmee wordt de basis gelegd voor een leven vol muzikale creativiteit. De game-achtige ervaring van de coaching-functies zorgt ervoor dat, hoewel de kinderen aan het leren zijn, elke sessie ook leuk en boeiend is. Melodics voor V-Drums, een gratis applicatie voor Windows- of Mac-computers, biedt een reeks gratis drumlessen. Die helpen bij het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, zonder dat het lijkt alsof je hard moet werken. De pads van de TD-1DMK zijn stiller dan andere elektronische drums, zodat je kind grenzeloos kan oefenen. Van double-mesh heads naar een kick drumpad die de impact van de klopper absorbeert: alle V-Drums zijn gebouwd om merkbaar stiller te zijn wanneer ze worden bespeeld*. De TD-1DMK ondersteunt je kind continu bij het ontwikkelen van concentratie, geduld en de fysieke kracht die ontstaat door regelmatig te spelen. 
*Afhankelijk van de ruimte en het oppervlak waar de TD-1DMK wordt bespeeld, kan extra geluidsdemping van Roland NE-10 Noise Eaters vereist zijn.

Voor studenten: word een betere drummer 
Of je nu een drumheld in een band wilt zijn, of gewoon solide drumvaardigheden wilt ontwikkelen; de TD-1DMK helpt je om dat doel te bereiken, door de technieken te ondersteunen die je gaandeweg aanleert. De TD-1DMK reageert nauwkeurig op de subtiele nuances van je drumspel. Elke stickslag en de  bijhorende dynamiek worden gedetecteerd en nauwkeurig doorgegeven, dankzij de snelle verwerking en authentieke akoestische klanken van de TD-1 module. En naarmate je verbetert, beent de TD-1 module jou bij, waardoor jouw superieure techniek en expressie weerspiegeld worden. De spanning van de double-mesh drumvellen voor de snare en toms kan aangepast worden. De vellen bieden een sterkere ‘rebound’ in vergelijking met drums die over een single-mesh vel beschikken. Hierdoor krijg je een natuurlijk speelgevoel, dat zo authentiek mogelijk aanleunt bij de feel van akoestische drumvellen. De feel en terugslag van het basdrumpedaal is eveneens belangrijk voor je drumspel. Daarom is de TD-1DMK compatibel met het kick pedaal van jouw keuze, inclusief double-kick pedalen. De zachte rubberen pad absorbeert ook de energie van de klopper, voor een natuurlijke, trouwe rebound en stillere werking. 

Als je vroeger drums speelde, is het tijd voor een comeback
Als je vroeger drums speelde, zul je je herinneren hoe goed dat voelde. Ongeacht of het nu ging over de pure lichamelijkheid en expressie van het in je eentje spelen, of het plezier van samen te drummen met andere muzikanten, en zo een nummer onder de knie te krijgen. De TD-1DMK introduceert drums opnieuw in je leven. En het is daarbij onbelangrijk of je nu je vaardigheden aan het opfrissen bent, of opnieuw inpikt vanaf het punt waar je gebleven bent. Van ingebouwde songs in verschillende genres, tot het aansluiten van je smartphone op de module en het meespelen met je favoriete nummers: met de TD-1DMK kun je meespelen met muziek terwijl je de ruwe kantjes van je techniek eraf vijlt. En als die kantjes iets té ruw zijn, kun je dankzij de stille werking van de TD-1DMK - en de mogelijkheid om een hoofdtelefoon te gebruiken - je in stilte onderdompelen in de muziek, zonder daarbij je huisgenoten of buren te storen. De duurzame TD-1DMK is ook voorzien van de legendarische V-Drums-betrouwbaarheid, zodat je de komende jaren met het volste vertrouwen kunt (blijven) spelen. En naarmate je vaardigheden en ambities groeien, kun je de TD-1DMK uitbreiden door een extra crash-cimbaal toe te voegen, of zelfs door de klankmodule te upgraden. Gun het jezelf: en begin (opnieuw) te drummen met de TD-1DMK.

Alternatieven

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 945,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 5.399,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  Normale prijs € 1.599,00 Speciale prijs € 1.389,00

Accessoires

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 18,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 40,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 24,90
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 24,00
Klantenreviews

Populaire reviews

geen reviews