Voeg dit product meteen toe aan je winkelmandje!

Roland TD-17KVX Elektronisch Drumstel

Roland TD-17KVX - uitgebreid elektronisch drumstel met de TD-17 module, basdrumpedaal en hihat-statief niet inbegrepen.
€ 1.989,00
Vergelijken

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

SKU
VDM_0019774

Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.

Beschrijving

Roland TD-17KVX

 De Roland TD-17 Sound Module biedt tal van digitale voordelen om je drumskills mee te verbeteren. Hij beschikt over een klankgenerator die overgeërfd werd van het Roland TD-50-topmodel, en biedt professionele expressieve drumsounds die op authentieke wijze het speelgevoel van akoestische drums reproduceren. Een reeks ingebouwde coaching-functies volgt je techniek, meet je vooruitgang en verhoogt je motivatie. Je kunt samen spelen met je favoriete nummers, of online drumlessen bekijken, terwijl je de audio draadloos beluistert. Dat kan door je smartphone via Bluetooth te verbinden met de Roland TD-17. Zo wordt dagelijks oefenen leuk en plezierig. Met een reeks interactieve drumfuncties kan de Roland TD-17-module je helpen om sneller een betere drummer te worden.

 

*Expressief en dynamisch geluid, overgeërfd van de Prismatic Sound modeling technologie van de Roland TD-50
*Ultrasnelle respons met een breder dynamisch bereik, en toonveranderingen in hoge resolutie
*Authentieke hi-hat sound met een vloeiende open-naar-gesloten pedaal-controle, en bow/edge klankdetectie
*Open en gesloten rimshots worden gedetecteerd, voor een authentieke snare-techniek
*Bluetooth audio voor het draadloos streamen van audio van je smartphone naar de Roland TD-17-module
*Coachfuncties ondersteunen je dagelijkse oefen- en opwarmroutines
*Speel audiobestanden af via een SD-kaart
*Preset drumkits coveren een breed bereik aan muziekgenres, met bijkomende klankaanpassingsmogelijkheden
*Ambience controle en variatie, om ruimtes en kamers te simuleren: van kleine podia tot grote hallen
*Importeer user samples, wijs ze toe aan eender welke pad en stapel ze met de interne sounds voor verregaande personalisatie en het creëren van individuele drumgeluiden
*Compatibel met “Melodics for V-Drums” om je gevoel voor timing te verbeteren
*2 trigger inputs voor bijkomende pads of pedalen
*USB-poort voor het verbinden van je computer voor muziekproductie

 

Geweldige sounds zorgen voor geweldige performances
De klankgenerator van de Roland TD-17 levert een superieure drumervaring, dankzij de Prismatic Sound Modeling-technologie, die overgeërfd werd van het topmodel: de  Roland TD-50 sound module. Begin met spelen en je merkt een breed dynamisch bereik en dramatische klankwisselingen op, afhankelijk van waar en hoe hard je de pad aanslaat. Van rim shots, rolls, flams, en ghost noten op de snare, naar dramatische crash-slagen, aangehouden aanzwellende cimbalen, tot een hi-hat in half-open-positie, samen met verschillende sounds voor de boog en rand: elke nuance klinkt én speelt vloeiend, gedetailleerd en nauwkeurig.

 

De essentiële tools om je drummen te verbeteren
Eerst en vooral moeten drummers een stabiel tempo kunnen aanhouden, vooraleer ze overstappen naar meer exotische technieken. Maar het onder de knie krijgen van de basics is eveneens opwindend. Zo bouw je immers een stevige basis op voor je skills. Je vooruitgang opvolgen zorgt dan weer voor extra motivatie. De Roland TD-17 module bevat een Coach Mode die je dagelijkse oefenroutines ondersteunt. Je kunt opwarmen, je gevoel voor groove, tempo en timing ontwikkelen - en zelfs aan je uithoudingsvermogen werken. En dat allemaal met een score die je exact vertelt hoe goed je bezig bent.

 

Speel mee met videolessen - draadloos via je smartphone
Plaats je smartphone in het frontpaneel van de module, maak draadloos verbinding via Bluetooth en hoor de audio van de drumlessen (samen met wat je speelt) luid en duidelijk via je hoofdtelefoon of monitor-speakers. Videolessen bekijken en er vervolgens samen mee spelen, is nog nooit zo makkelijk geweest. Wanneer je in een band speelt, is het soms moeilijk om iedereen samen te krijgen. Wat zou je ervan denken mocht de repetitie naar jou komen, in plaats van dat jij je dient te verplaatsen? Zelfs zonder band kun je elke dag aan je drumpartijen werken, door samen te spelen met de songs en demo’s die je via je smartphone streamt. En van zodra je samen met je band in dezelfde ruimte speelt, zul je voortaan beter voorbereid zijn dan ooit.

 

Neem op. Luister. Leer.
Je drumspel herbeluisteren is een van de beste manieren om beter te worden. De Roland TD-17 module heeft een ingebouwde recorder, zodat je kunt spelen en meteen nadien je drumspel kunt evalueren. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je écht speelt, en niet van hoe je denkt te spelen. Je kunt zelfs samenspelen met de ingebouwde demo-songs of audio vanaf een SD-kaart en alles opnemen. Dit is eveneens een geweldige manier om audio vast te leggen voor YouTube-video's.

 

Vind de perfecte kit voor de muziek die je speelt
De Roland TD-17 module bevat 50 drumkits van premiumkwaliteit voor een reeks professionele muziekscenario's. De warme, houten vibes van ‘Acoustic’. De kleine, maar strakke ‘Compact’ die de sound capteert van kleinere podia. De brede en open uitgebreide sound van ‘Arena Stage’. De zuiverheid van ‘Studio’: perfect om mee op te nemen. De rijke sound van ‘Fat Rock’ of de intensiteit van ‘Speed Metal’. Kortom: welke muziek je ook verkiest, de Roland TD-17 helpt je om die te spelen.

 

Geraak vertrouwd met de locatie waar je gaat optreden - nog voor je er arriveert
Geraak vertrouwd met de akoestiek van de zaal waar je zult performen, nog voor je er geweest bent. Gebruik de ingebouwde reverb en ambience van de Roland TD-17 module om de sound te simuleren. Zo kun je acclimatiseren aan de zaal, vanuit de rust en het comfort bij je thuis. Je kunt de ruimtelijkheid van een kamer simuleren, door het type en afmetingen van de ruimte aan te passen. Dat ambience-effect kan toegepast worden op elke kit. En je kunt specificeren hoeveel effect je aan elke pad toevoegt.

 

Creëer je eigen signatuur drumkit
Hedendaagse professionele drummers creëren hun kenmerkende drumgeluiden door het opeenstapelen van verschillende geluidselementen. Een unieke snare-sound ontstaat bijvoorbeeld door het opdelen van het geluid van verschillende snaredrums in lagen: elk met zijn eigen attack-kenmerken, ruimtelijkheid enzovoort. De Roland TD-17 laat je eveneens je eigen signatuur drumkit creëren, door gebruik te maken van de ingebouwde tuning en dempingsregeling, PAD EQ, 30 types MULTI FX en meer.

 

Importeer samples en klink net zoals de plaat
Bij sommige optredens, heb je écht een specifieke sound nodig. Met de Roland TD-17-module kun je WAV-bestanden (44,1 kHz, 16 of 24-bits) van maximaal 295 seconden (mono) of 148 seconden (stereo) via een SD-kaart importeren. Zo kun je originele single-shot drumsamples triggeren, of volledige audiofrasen, sequenties of vocals introduceren. Geïmporteerde samples kunnen zelfs gemixt en gestapeld worden met interne Roland TD-17 sounds, om een krachtige en complete drumsound te creëren die overeenstemt met the real thing.

 

Presteer onder druk, nog jarenlang
Roland V-Drums zijn gebouwd om betrouwbaar te zijn - van de klankmodule, tot de pads, tot de pedalen: elk onderdeel levert de juiste resultaten, in elk scenario en bij elke performance. Naarmate je vaardigheden en ambities groeien, kun je de roland TD-17 uitbreiden met twee extra trigger inputs. Daarmee kun je bijvoorbeeld een extra crash-bekken of een tweede snare toevoegen: wetende dat je dezelfde duurzame componenten gebruikt die de voorkeur genieten van professionele drummers.

Opgelet: Hihat stand en Drumpedaal niet inbegrepen.

Alternatieven

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 3.099,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 4.395,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 399,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 1.445,00

Accessoires

 1. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 35,00
 2. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 119,00
 3. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 89,00
 4. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 79,00
 5. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 92,00
 6. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 389,00
 7. Vergelijken
  Waardering:
  0%

  Levertijd op aanvraag

  € 559,00
Klantenreviews

Populaire reviews

geen reviews