Roland LX-708-CB digitale piano, Charcoal Black

Roland LX-708-CB digitale piano, Charcoal Black

De luxueuze piano met acht luidsprekers, vleugelklank en concertzaal-sfeer - Roland LX708 Zwart
Special Price € 3.054,00 Regular Price € 3.499,00
- +
Dit product elders goedkoper gezien? Wij passen het aan.
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU
VDM_0020287

Roland LX708 digitale piano

Luxueuze piano met acht luidsprekers, vleugelklank en concertzaal-sfeer

Als topmodel binnen Rolands LX-serie, brengt de Roland LX708 je al het plezier van het spelen op een traditionele vleugelpiano in een geweldige live-ruimte. Dit luxueuze instrument maakt een gedurfd statement bij je thuis. Het valt op in het LX-gamma met zijn hoge, imposante kast en een deksel dat opent voor een optimale geluidsprojectie. En met zijn krachtige acht-luidsprekersysteem - dat klaar is om je huis met muziek te vullen, is de Roland LX708 de ultieme keuze voor veeleisende pianisten.


Een opvallend, elegant ontwerp dat uitnodigt tot spelen

De LX708 laat niets aan het toeval over. Dit luxueuze topmodel valt meteen op in de LX-serie met zijn hogere kast, zijpanelen uit één stuk en een deksel dat opent voor een subtiel verschil in klankkleur. Dit instrument trekt je blik naar zich toe en doet je vingers kriebelen om te spelen. Klassiek en tijdloos - maar met een twist - is dit eveneens een instrument dat een sterke présence neerzet in elke ruimte, zonder daarbij alle aandacht op te eisen. Verkrijgbaar in gepolijst ebbenhout, gepolijst wit en Charcoal Black.


Druk jezelf uit met het Hybrid Grand Keyboard en de Responsive Damper Action Pedalen

Het Hybrid Grand-klavier van de LX708 heeft langere toetsen in vergelijking met de meeste digitale piano's. Omdat de toetsen langer zijn, zit het draaipunt van elke toets ook verder naar achteren. Zo hoef je niet harder te drukken wanneer je de toets hoger aanraakt. De witte toetsen combineren slanke houten zijkanten met een duurzaam binnenframe, voor een onderhoudsvrije betrouwbaarheid. En als je speelt, voel je de ideale balans tussen druk, momentum en terugloop, samen met een soepele verticale beweging. De premium LX708 reproduceert zelfs de fysieke trillingen die resoneren via het klavier van een vleugel, terwijl de toevoeging van pedalen - die een verscheidenheid aan geavanceerde technieken mogelijk maken - een authentieke en opwindende piano-ervaring garandeert.


Het systeem met acht luidsprekers vult je huis met een rijk, warm geluid

Een van de sensaties van het bespelen van een concertvleugel in een grote zaal, is hoe het geluid de ruimte lijkt te vullen. Het is dus frustrerend als je huiskamerpiano in vergelijking daarmee klein en levenloos klinkt. Het Roland LX708 topmodel beschikt over het meest indrukwekkende Acoustic Projection System in de reeks, met een 4-weg set-up met acht luidsprekers, aangedreven door een krachtige versterker. De acht luidsprekers zijn verdeeld in vier paren, waarbij elk paar is geoptimaliseerd voor een superieure geluidsweergave over het hele dynamische bereik van de piano - zelfs tot en met het geluid van de hamers die de snaren raken, en de resonantie van de kast wanneer het geluid door de body van de piano weergalmt. Wanneer je jouw huis wilt vullen met rijke pianoklanken, dan is de LX708 de ultieme keuze.


Geavanceerde technologie bij het volledige assortiment

Elk model in de LX700-serie biedt een andere combinatie van kastontwerp, klavier, pedalen en het aantal ingebouwde luidsprekers. Maar ongeacht welk LX700-model je ook kiest, veel van de belangrijkste functies zijn standaard in het hele assortiment. Rolands PureAcoustic Piano Modelling- en PureAcoustic Ambience-technologie zijn beschikbaar op alle drie de instrumenten, samen met de Europese en Amerikaanse pianomodellen en de extra sounds, waaronder elektrische piano's, orgels en orkestklanken. Je hebt ook toegang tot handige functies zoals Bluetooth-audio, Twin Piano-modus, een metronoom, en de optie om een hoofdtelefoon te gebruiken om privé te spelen. Samen met het unieke C-vormige diafragma op het voorpaneel, dat een natuurlijke geluidsprojectie mogelijk maakt.

Alternatieven
Yamaha CLP-745PE digitale piano
Yamaha CLP-745PE digitale piano
Special Price € 2.949,00 Regular Price € 3.422,00
Yamaha CLP-775 WH digitale piano
Yamaha CLP-775 WH digitale piano
Special Price € 3.329,00 Regular Price € 3.876,00
Yamaha CLP-775PE digitale piano
Yamaha CLP-775PE digitale piano
Special Price € 4.099,00 Regular Price € 4.533,00
Yamaha CLP-745B Digitale piano
Yamaha CLP-745B Digitale piano
Special Price € 2.349,00 Regular Price € 2.906,00

Meer informatie

Meer informatie
MerkRoland