Viscount Unico CL4 Kerk Oordegem

Viscount Unico CL4 Kerk Oordegem

Orgel geplaatst in Kerk Oordegem - Viscount unico CL4 met 4 x Versterkte Speaker kasten V3.12A.

Het orgel is voorzien van Extra Podium. De luidsprekers zijn geplaatst op het hoogzaal, Elke V3.12A BOX beschikt over 4 luidsprekers en een versteker van telkens 210 Watt.

 

De Viscount CL4 is een compact orgel met twee manualen, 30-tonig pedaalklavier en 35 registers, met een echt houten console (of laminaat in het geval van de CLV4) met een roldeksel met slot. Het orgel is ideaal voor studenten of een kleine kerk en beschikt over een enorme bibliotheek met interne registers waarmee de gebruiker het instrument heel gemakkelijk kan aanpassen.

De Viscount CL4 is ontwikkeld met de prijswinnende en gepatenteerde Physis® fysieke modelleertechniek, die de fysieke fenomenen reproduceert welke betrokken zijn bij de geluidsopwekking van het pijporgel. Hierdoor is het instrument in staat de best klinkende geluiden te genereren, terwijl het tevens ultieme flexibiliteit biedt ten aanzien van afstemming op persoonlijke voorkeuren. Parameterinstellingen kunnen eenvoudig worden geopend, bewerkt en opgeslagen via de display op het zijpaneel. Het "tracker action"-klavier detecteert de aanraking nauwkeurig door de snelheid van het indrukken van de toetsen op te halen. Hierdoor is het mogelijk om het "Tracker Touch"-effect te voelen, oftewel de samenhang tussen de "aanraking" door de organist en de transient attack van elke virtuele pijp.

Vandemoer Instruments Klassieke orgels, onze specialiteit

Van De Moer Instruments is sinds jaar en dag dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren en herstellen van klassieke orgels: sinds 1979, toen de winkel nog ‘Orgelmelodie’ heette, was en is Van De Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels.

Orgels zitten bij de Van De Moers dan ook in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van De Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus, merken die een unieke positie hebben veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen.

Bovendien zijn er heel wat concertorganisten die nauw samenwerken met Van De Moer Instruments, ook zij vertrouwen op hun service en know-how... Hieronder kan U enkele referenties vinden van plaatsingen van orgels. Aarzel niet om ons te contacteren voor het plaatsen, huren of herstellen van uw orgel! Wist U trouwens dat Van de Moer Instruments in de mogelijkheid voorziet om een orgel GRATIS voor een periode uit te proberen in uw vertrouwde omgeving? Wij leveren gratis het orgel, U test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!