Viscount Unico 400 + Hauptwerk

Viscount Unico 400 + Hauptwerk

In Kerk Sint Gorik te haaltert hebben we een custom Viscount Unico 400 geplaatst met extra module Hauptwerk geebouwd. De Hauptwerk is voorzien van een Touch scherm die in een speciale kast is gebouwd die je in en uittrekken. de computer en alle andere benodigdheden zijn in het orgel gebouwd/ Je kan het orgel individueel gebruiken of de Hauptwerk functie of beide.  De Unico is voorzien van 8 verschillende orgel zettingen en de hauptwerk is Caen en Freiberg geinstalleerd. Beide instrumenten zijn geintoneerd inde kerk.

Hierbij is een installatie voorzien van 8 x V3.12A versterking systemen die aan het hoogkoor zijn geplaatst.

 

 

Vandemoer Instruments Klassieke orgels, onze specialiteit

Van De Moer Instruments is sinds jaar en dag dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren en herstellen van klassieke orgels: sinds 1979, toen de winkel nog ‘Orgelmelodie’ heette, was en is Van De Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels.

Orgels zitten bij de Van De Moers dan ook in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van De Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus, merken die een unieke positie hebben veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen.

Bovendien zijn er heel wat concertorganisten die nauw samenwerken met Van De Moer Instruments, ook zij vertrouwen op hun service en know-how... Hieronder kan U enkele referenties vinden van plaatsingen van orgels. Aarzel niet om ons te contacteren voor het plaatsen, huren of herstellen van uw orgel! Wist U trouwens dat Van de Moer Instruments in de mogelijkheid voorziet om een orgel GRATIS voor een periode uit te proberen in uw vertrouwde omgeving? Wij leveren gratis het orgel, U test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!