Viscount orgel Unico CL6 Kemzeke

Viscount orgel Unico CL6 Kemzeke

Viscount oegel Unico CL6 geplaatst in de Kerk Sint- Jacobskerk in Kemzeke met podium en draadloze Systeem voor extra Luidsprekerkasten op Hoogzaal 3.12 en V15A. Het orgel is verplaatsbaar in heel de kerk.

 

 

De Viscount CL6 is een compact orgel met twee manualen, 32-tonig pedaalklavier  en 35 registers, met een echt houten console (of laminaat in het geval  van de Viscount CLV6) met een roldeksel met slot. Het orgel is ideaal voor  studenten of een kleine tot middelgrote kerk en beschikt over een enorme  bibliotheek met interne registers waarmee de gebruiker het geluid van  het instrument heel gemakkelijk kan aanpassen. De Viscount CL6 is ontwikkeld met  de prijswinnende en gepatenteerde Physis®-technologie, die de fysieke  fenomenen reproduceert welke betrokken zijn bij de geluidsopwekking van  het pijporgel. Hierdoor is het instrument in staat de best klinkende en  meest authentieke kerkorgelgeluiden te genereren.

Parameterinstellingen kunnen eenvoudig worden geopend, bewerkt en opgeslagen via de grafische display op het frontpaneel. Het "tracker action"-klavier detecteert de aanraking nauwkeurig door de snelheid van het indrukken van de toetsen op te halen. Hierdoor is het mogelijk om het "Tracker Touch"-effect te voelen, oftewel de samenhang tussen de "aanraking" door de organist en de transient attack van elke virtuele pijp.

Vandemoer Instruments Klassieke orgels, onze specialiteit

Van De Moer Instruments is sinds jaar en dag dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren en herstellen van klassieke orgels: sinds 1979, toen de winkel nog ‘Orgelmelodie’ heette, was en is Van De Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels.

Orgels zitten bij de Van De Moers dan ook in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van De Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus, merken die een unieke positie hebben veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen.

Bovendien zijn er heel wat concertorganisten die nauw samenwerken met Van De Moer Instruments, ook zij vertrouwen op hun service en know-how... Hieronder kan U enkele referenties vinden van plaatsingen van orgels. Aarzel niet om ons te contacteren voor het plaatsen, huren of herstellen van uw orgel! Wist U trouwens dat Van de Moer Instruments in de mogelijkheid voorziet om een orgel GRATIS voor een periode uit te proberen in uw vertrouwde omgeving? Wij leveren gratis het orgel, U test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!