Beyerdynamic TGV50DS

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Beyerdynamic TGV50DS

SKU: vdm-001148

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

Dynamische Microfoon aan/uit schakelaar. met klem en hoes

Levertijd op aanvraag

Details

Dynamische microfoon (cardioide) voor zang
De nieuwe standaard voor het podium is een bijzonder krachtig geluid dat nooit komt over als opdringerig - dat is de basis van de TG V50D en de TG V50D s.


De combinatie van strak design en de robuuste constructie die is perfect voor het podium, dit uitzonderlijk geluid maakt de TG V50D een betrouwbare metgezel die je nooit zal willen missen. Dat is de definitie van de nieuwe standaard voor het podium.


Of het nu in de oefenruimte of op een podium van elke omvang, de dynamische TG V50D is een uitstekend afgesteld live-zangmicrofoon. Vooral opvallend zijn de gebalanceerd geluid dat dat is zowel krachtig en natuurlijk, de zeer brede pick-up range dankzij de cardioid polar patroon, en de hoge feedback afwijzing; het gehele product assortiment is ook uitstekend in de verwerking, de robuustheid, kijken en aanraken. De bereidheid van de TG V50D is ook indrukwekkend - steek de stekker in, het activeren van de high-pass filter en het is klaar. Het is voordelen als deze die zal winnen vele fans voor gebruik in de lead-en achtergrondzang van alle muziek genres maar ook door professionele verhuurbedrijven en geluidstechnici.


De TG V50D is ook verkrijgbaar met een schakelaar als de TG V50D s. De schakelaar, die ingebed is in de greep, kan worden afgesloten en straalt geen geen 'klikken' sound SCT:Fijn afgestelde volume achter de membraan voor gratis diafragma trillingen en een betere basweergave

Treble resonator naar de bovenste frequentiebereik uit te breiden

Speciaal geluid gaten voor een maximale feedback reductie